Nedir bu Windows 11 aşkı?

Windows 7'de Windows 8'de kullandığınız o akıcı HDD'niz Windows 10'da uyuz bir parçaya döndü. Ve farkettiyseniz SSD satışları patladı. E ben zamanında HDD ile Windows 8.1'de de bilgisayarım hızlı açılıyordu. Üstelik hiçbir hantallık da yoktu. Hiç bunu düşündünüz mü dostlar? Üstelik o Windows 10'un ilk zamanlarını hatırlayın.
Tam "Nedir bu Windows 10 aşkı?" konuları bitmişti ki "Nedir bu Windows 11 aşkı?" konuları baş gösterdi.
Konuyu tam oku öyle yorum yap. Ben developer sürümünden bahsediyorum.
 
Son düzenleme:
Buyurunuz Windows 10 Technical Preview sürümü.

1623837796631.png


Windows 8'e ne kadar benziyor değil mi?

Windows 10'un şu anki hali ile, bu halini kıyaslayın bakalım.

İllaki yenilikler olacaktır, yeni çıktı daha bismillah.
 
Merak unsuru biraz. 10 gün sonraki etkinlikte bambaşka bir Windows ile karşılaşma ihtimalimiz de var. Göreceğiz.
 
Yahu arkadaşlar, bir tek başlat menüsünün yeri ve ikonlar değişmiş, abartı değişiklik yok. Nedir bu hype olayı? Ben zamanında developer sürümleri olan Windows Longhorn (Vista) ve Vienna (7)'yı da kurdum. İlk çıktıkları zamanlar, 2005-2008. Ama bu Windows 11 developer sürümü benim ilgimi hiç çekmedi. Bir de üstelik ana sisteminize kuruyorsunuz. Ne yapacaksınız, olayınız nedir çözemedim.

Adamın teki yazıyor oyun için kuracağım diye. Yahu arkadaşlar bu aslında beta sürüm bile değil. Alpha developer sürümü. Windows 11 nihai RTM sürümü yayınlandığında bu kullanılmış olduğunuz yapı kullanıma kapatılacak. Neden bu kadar heyecan yapıyorsunuz? Windows 10 100 FPS veriyorsa Windows 11 120 FPS vermeyecek. Üstelik sürücüler de yayınlanmış değil.

Vallahi şurda dünden belli bir yığın konu açıldı herhalde. Çöplük haline geldi bölüm daha Windows 11 çıkmadan. Ona üzülüyorum.

Şimdi yanıt verenler olacak "Kuramaz mıyız ana sistemimize, ne olmuş yani?" diye. Tamam kur. Madem kuruyorsun, bug ile dolu olduğunu biliyorsun, neden Sosyal'i çöplüğe çeviriyorsun? Kurun sanal makinenize bakın keyfinize. Günlük kullanım için önerilmez.

Bakın Online oyun oynuyorsunuz. Online oyundaki anti-hile sistemi daha destek vermiyor. Sonra banlandık diye konu açarsınız. Benden size dost tavsiyesi.

Çok şükür doğruları söyleyen biri.
Windows 11 çıkar.

Technopat Sosyal: Ohh iyi ki çıktı, Windows 10'u hiç sevmezdim zaten. O neydi öyle ya, Vista'yı 10'a tercih ederim. Güncel olun kardeşim, güncel. Yaşasın Windows 11!

Doğru.
 
gta_san_andreas_ekran_görüntüsü.jpg
 
Kurban olduklarım tamam heyecan ediyorsunuz da adam FPS yükseltmek için geçiyorum diyor. Siz böyle konuları görseniz ne yaparsınız?
Bu arada şimdi kurdum. Kesinlikle Windows 10'dan daha stabil.
Ana makineme kurdum.

Eki Görüntüle 1070310
Bunu 5 dakikada mı anladın?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı