Nedir Bunlar? (Dota2)

extanrel

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
v8IkxMM.jpg
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır dota 2 oynuyorum. Oyuna pek sık girmiyorum bundan dolayı bu pembe renkteki şeylerin ne işe yaradığını bir türlü öğrenemedim.Bunlar nelerdir? Ne işe yararlar?​

Şuan Dota 2 de The International 2014 Turnuvası gerçekleşiyor. 9.99$ a Compendium (International Dergisi) alınıyor. O mor toplar yani 25 Compendium Points ler dergiye 25 puan ekliyor.

Dergiye puan ekliyorum ne oluyor gibi bir soru sorarsan da onu da şu şekilde açıklıyayım;
Dergide puanlama sistemi var. Her 100 puan 1 level veriyor. Belli levellerde belli ödüller kazanılıyor.

Şuan Dota 2 de The International 2014 Turnuvası gerçekleşiyor. 9.99$ a Compendium (International Dergisi) alınıyor. O mor toplar yani 25 Compendium Points ler dergiye 25 puan ekliyor.

Dergiye puan ekliyorum ne oluyor gibi bir soru sorarsan da onu da şu şekilde açıklıyayım;
Dergide puanlama sistemi var. Her 100 puan 1 level veriyor. Belli levellerde belli ödüller kazanılıyor.
Eğer siz kullanıyorsanız sizinle takas yapmak isterim. Nasıl olsa ben oyuna para yatırmıyorum. (öğrendiğime göre 2 tane mor topa bir adet nadir eşya takası yapılıyormuş.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı