Çözüldü Need for Speed 2012 D3DCOMPILER_43.DLL hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

JustIshi

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 an515-58 RTX 4060 intel core i7 12700h 16 gb ram 1 tb ssd
1680348482625.png

Daha önceden crack olarak oynuyordum hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. EA Play aldım ve NFS MW 2012'yi görünce tekrar oynayasım geldi. Fakat şöyle bir hata alıyorum. DirectX falan her şeyi yükledim. DLL dosyalarına baktım, dosya var. Sildim tekrar yükledim (hem dosyayı hem oyunu),yine aynı problem karşıma çıkıyor. Çözümü nedir bunun?

Son düzenleme:
Çözüm
Eğer mevcutsa C:\Windows\SysWOW64\ ve C:\Windows\System32\ klasöründen D3DCOMPILER_43.DLL dosyasını kaldırıp tekrar DirectX'i kurmayı deneyin. Kurulum esnasında Bing Bar seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Olmazsa hata raporu oluşturun.

Eğer mevcutsa C:\Windows\SysWOW64\ ve C:\Windows\System32\ klasöründen D3DCOMPILER_43.DLL dosyasını kaldırıp tekrar DirectX'i kurmayı deneyin. Kurulum esnasında Bing Bar seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Çözüm
Eğer mevcutsa C:\Windows\SysWOW64\ ve C:\Windows\System32\ klasöründen D3DCOMPILER_43.DLL dosyasını kaldırıp tekrar DirectX'i kurmayı deneyin. Kurulum esnasında Bing bar seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.

Sağ ol oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı