sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mart 2021 #1 Sorum başlıkta yardımcı olursanız sevinirim PS Plus gerekmez değil mi?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Mart 2021 #2 Oynanmıyor diye biliyorum galiba sadece Online tanbanlı idi. Arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır.
fearless4922 Centipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #3 Oyunun PS Store’daki sayfasına baktığımda PS Plus gerekmiyor. Sadece çevrimiçi oynayacaksanız PS Plus gerekiyor.
Oyunun PS Store’daki sayfasına baktığımda PS Plus gerekmiyor. Sadece çevrimiçi oynayacaksanız PS Plus gerekiyor.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mart 2021 #4 Stack dedi: Oynanmıyor diye biliyorum galiba sadece Online tanbanlı idi. Arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hikaye değil mi bu? fearless4922 dedi: Oyunun PS Store'daki sayfasına baktığımda PS Plus gerekmiyor. Sadece çevrimiçi oynayacaksanız PS Plus gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yoksa iade etmeye çalışacağım hocam eminsiniz değil mi? Bir de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gerekiyor mu PS Plus.
Stack dedi: Oynanmıyor diye biliyorum galiba sadece Online tanbanlı idi. Arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hikaye değil mi bu? fearless4922 dedi: Oyunun PS Store'daki sayfasına baktığımda PS Plus gerekmiyor. Sadece çevrimiçi oynayacaksanız PS Plus gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yoksa iade etmeye çalışacağım hocam eminsiniz değil mi? Bir de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gerekiyor mu PS Plus.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Mart 2021 #5 sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hikaye değil mi bu? Yoksa iade etmeye çalışacağım hocam eminsiniz değil mi? Bir de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gerekiyor mu PS Plus. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Origin'den girdiğim de direk Online'ye bağlayıp story girme yerine atıyordu. Olmayınca internet giremiyordum fakat PS4'te öyle olmayabilir. Story o yukarıdaki.Rainbow da gerekiyor r6
sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hikaye değil mi bu? Yoksa iade etmeye çalışacağım hocam eminsiniz değil mi? Bir de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gerekiyor mu PS Plus. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Origin'den girdiğim de direk Online'ye bağlayıp story girme yerine atıyordu. Olmayınca internet giremiyordum fakat PS4'te öyle olmayabilir. Story o yukarıdaki.Rainbow da gerekiyor r6
Astrea Virgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 5800X3D , Asus B550-F Gaming , G.SKILL Trident Z NEO (2x16GB) 3600 Mhz, Gigabyte RTX 4070 Super Aero, Seasonic 650GX, Razer Nommo, Rampage X-Fuse, Razer Basilisk V3, HyperX Alloy Elite 2, Samsung 980 Pro 1TB, Dell G2524H. Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523109744 29 Mart 2021 #6 Sadece bir kere internete bağlanması gerekiyor diye hatırlıyorum.
fearless4922 Centipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hikaye değil mi bu? Yoksa iade etmeye çalışacağım hocam eminsiniz değil mi? Bir de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gerekiyor mu PS Plus. Genişletmek için tıkla... Sitesinde bu bilgiler yazıyor. Dosya Ekleri B7E718DE-0458-47BC-9874-EC9D6D27215B.png 295,9 KB · Görüntüleme: 123
sakinolum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hikaye değil mi bu? Yoksa iade etmeye çalışacağım hocam eminsiniz değil mi? Bir de Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gerekiyor mu PS Plus. Genişletmek için tıkla... Sitesinde bu bilgiler yazıyor.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Mart 2021 #8 Arkadaşlar oyunu nasıl iade edebilirim indirmedim ve 2 gün olacak alalı rica ediyorum yardım edin ya.
Arkadaşlar oyunu nasıl iade edebilirim indirmedim ve 2 gün olacak alalı rica ediyorum yardım edin ya.