Çözüldü Need for Speed 2005 anahtarı nereden alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. başlıkta da belirttiğim gibi acaba NFS 2005 serisini steam key olarak satın alabileceğim bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı? varsa eğer link verir misiniz? Çok aradım ama bir türlü bulamadım, bu arada bahsettiğim oyunu 2012 yılına ait oyun ile karıştırmayın. 2005 yılı serisinden söz ediyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi acaba NFS 2005 serisini Steam key olarak satın alabileceğim bildiğiniz güvenilir herhangi bir site var mı? Varsa eğer link verir misiniz? Çok aradım ama bir türlü bulamadım, bu arada bahsettiğim oyunu 2012 yılına ait oyun ile karıştırmayın. 2005 yılı serisinden söz ediyorum.

Bu oyun asla dijitale gelmediği için CD keyi bulunmamakta DVD edinebilirsiniz ya da korsan yükleyebilirsiniz satılmadığı için.
Orijinal CD ya da DVD olsa bile oyun çalışmayabilir. Eski oyunlar genelde uyumsuzluk sorunlarından ötürü Windows Vista ve sonrasında çalışmayabiliyor. Buna ek olarak; eskiden Steam yaygın değilken, oyun dağıtımcıları kopyalamaya karşı koruma sağlayan (copy protection) yazılımları kullanıyorlardı ve bunlar da Windows 10 ve 11 sürümlerinde kullanım dışı kaldı. O yüzden orijinal oyunu bile cracklemeniz gerekiyor.

İlgili bilgiyi buradan edinebilirsiniz:

Orijinal CD ya da DVD olsa bile oyun çalışmayabilir. Eski oyunlar genelde uyumsuzluk sorunlarından ötürü Windows Vista ve sonrasında çalışmayabiliyor. Buna ek olarak; eskiden Steam yaygın değilken, oyun dağıtımcıları kopyalamaya karşı koruma sağlayan (copy protection) kullanıyorlardı ve bunlar da Windows 10 ve 11 sürümlerinde kullanım dışı kaldı. O yüzden orijinal oyunu bile cracklemeniz gerekiyor.

İlgili bilgiyi buradan edinebilirsiniz:

O halde bunlara gerek yok torrentten indiricem tek çare bu, yinede bilgi için teşekkürler 😎👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı