Need for Speed Heat alınır mı?

PlayStation'da 1800 TL'den 143 TL'ye düşmüş %92'lik bir indirim var sizce bu oyun alınır mı?

Hocam Steam'de de 50 liraya düşmüş 500 liradan. EA parayı çok seviyor biliyorsunuz. Simülasyon türünde tabiki en iyisi değil. Fizikler vasat. Ama yine de alınabilir arada girersiniz.

Steam'de daha iyi indirimde.

Need for Speed™ Heat Deluxe Edition:​

Daha bugün aldım oyun araçların egzozlarından attığı alev ve ses senkronize değil, motor sesleri çok iyi değil, görevlerdeki yapay Zeka'ya 2km fark atabilirsin ve bu sayede sadece kendin kendine sürüyormuşsun gibi hissettiriyor her şey bir yana polis kovalamacası zevkli Online oynamaya sıra bulamadım, puan olarak 6 veriyorum 50TL vermek yerine Nays %20 cashback ile alınıp daha ucuza getirilmesi daha mantıklı.

İndirimde alınabilir. Tabi alınabilir demiş olmam oyunun asla üst seviye bir oyun olduğu anlamına gelmiyor maalesef... Bizim kuşağımızın göz bebekleri Underground 2 ve Most Wanted idi. Bu ikisinde kaliteyi öyle bir seviyeye çektiler ki, EA bu oyunlardan sonra kendi kendisini yenemedi bence esas sorun bu... Ha, Hot Pursuit veya The Run gibi yapımlar güzeldi, bana o eski NFS keyfini verebilmiş yapımlardır ama üzerinden seneler geçmiş olmasına karşın Underground 2 ve Most Wanted bence hala serinin zirvesini paylaşmaktalar... Heat bende var. Benim oyunu alma amacım oyunun Miami esintisi taşıyan bir şehirde geçiyor olması (Palm City gibi bir şeydi yanılmıyorsam şehrin ismi) tamamen... 10 üzerinden derecelendirmek gerekirse eğer Heat'e benim vereceğim puan 6.5 olur...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı