Need for Speed: Heat arabalar neden bu kadar zor dönüyor?

NFS'nin son oyunlarında araba fiziğini artırdıkları için daha gerçekçi dönüş hissini yaratmaya çalışmışlar.

Destekliyor muyum?
-Hayır.

NFS Most Wanted 2005 oyununu denerseniz bu kadar yavaş dönmez. Aynı şekilde NFS Carbon.

Ben onu da denedim Full drift süspansiyonu yaptım arabaya yok olmuyor kattiyen o Payback takı dönme hissini vermiyor oyun dönerken araba 100 kmh yavaşlıyor.

Nasıl döndüğüne bağlı. RSR ile Max 50 kmh kaybederek en sert virajdan bile dönebiliyorum çok rahat.

Ben onuda denedim full drift süspansiyonu yaptım arabaya yok olmuyor kattiyen o payback takı dönme hissini vermiyor oyun dönerken araba 100 kmh yavaşlıyor
Drift takarsan tabi dönemezsin. Yol veya pist takıcaksın. Lastik diferansiyel ve süspansiyonu aynı yaparsan daha iyi olur.

NFS oyunlarinlarinin bazilarinin mekanikleri gercekten gerizekalica. Most Wanted 2005 kur, hem senaryodan hem de oynayistan alacagin keyif 30 katina cikar.
Onu zaten 40 kere bitirmisimdir
Güncel yarış oyunu olarakta adamakıllı bir yarış oyunu bulamadım aslında payback güzeldi de bı arkadaş Heat daha iyi dedi onu aldım ve pişman oldum

Drift takarsan tabi dönemezsin. Yol veya pist takıcaksın. Lastik diferansiyel ve süspansiyonu aynı yaparsan daha iyi olur.
Nasıl yani drift takınca daha iyi drift atmiyormu

Drift takarsan tabii dönemezsin. Yol veya pist takacaksın. Lastik diferansiyel ve süspansiyonu aynı yaparsan daha iyi olur.

Gümledim hocam zaten drift i okuyunca . Bizde sorun var zannettik. Kışın kış lastiği yerine yazlıklarla yola çıkıp araba neden kayıyor demek ile aynı şey neredeyse.

Zaten gerçekçi his arayan gider grand trusimo falan oynar ben arcede istediğim için senin oyununu alıyorum

Drift lastikleri sadece drift için adı üstünde. Yarışta değil drift etkinliklerinde kullan onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…