Need for Speed: Heat arabalar neden bu kadar zor dönüyor?

Onu zaten 40 kere bitirmisimdir
Güncel yarış oyunu olarakta adamakıllı bir yarış oyunu bulamadım aslında payback güzeldi de bı arkadaş Heat daha iyi dedi onu aldım ve pişman oldum

Nasıl yani drift takınca daha iyi drift atmiyormu
Sahsen ben Rivals oynamistim, guzeldi. Surusu de kanser degildi, tabi MW mekaniklerine degismem ama.

Teşekkür ederim. Tam da oyunu silecektim boşu boşuna 😅

Şu videoyu izle anlarsın zaten. Denemek istersen sırayla her lastik türünü dene ne kadar zorlandığını nasıl bir hata yaptığını kendin gör.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sahsen ben Rivals oynamistim, guzeldi. Surusu de kanser degildi, tabi MW mekaniklerine degismem ama.
Ps4 e olurmu ki rivals ps3 oyunu diye biliyorum gerçi bilgisayarım da kaldırabilir çok gereksinim istemiyorsa

Şu videoyu izle anlarsın zaten. Denemek istersen sırayla her lastik türünü dene ne kadar zorlandığını nasıl bir hata yaptığını kendin gör.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi track gibi

Ghost Games'in oyunlarında -özellikle Payback ve heat'te- kontrol bu tarzda eski NFS oyunları gibi değil. Yeni çıkan Unbound biraz daha düzgünmüş söylendiği kadarıyla. Sanırım kullanılan oyun motoru kaynaklı bir durum.

Ghost Games'in oyunlarında -özellikle Payback ve heat'te- kontrol bu tarzda eski NFS oyunları gibi değil. Yeni çıkan Unbound biraz daha düzgünmüş söylendiği kadarıyla. Sanırım kullanılan oyun motoru kaynaklı bir durum.
Yok aslında payback ta tam yerinde idi Heat ta biraz abartmışlar gerçekçilik durumunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı