Need for Speed: Heat DirectX error

İşletim sistemi
Windows 10

tolgayilmazqq

Centipat
Merhaba arkadaşlar Origins'ten NFS heat oyununu satın aldım ve indirdim indirirken hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat oyunu başlattığımda DirectX error almaktayım, hatanın fotoğrafını da atacağım.
Hatayı biraz araştırdım fakat hiçbir şey sorunu çözmedive bu süreçte yaptıklarım.
  • DDU ile temizleyip geri yüklemek.
  • Full ekran iyileştirmesi ve in Origin'i kapattım.
  • Ekran kartımı güncelledim.

Kullandığım ekran kartı NVIDIA GTX 970.
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• hataaa.png
    hataaa.png
    5,5 KB · Görüntüleme: 585
Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX son sürümünü kurun. Eğer "crack" indirdiyseniz tavsiye etmiyoruz. Genelde internetten indirince böyle crack dosyalarını yanında açılmaz diye DirectX kurulumu da veriyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
DirectX son sürümünü kurun. Eğer "crack" indirdiyseniz tavsiye etmiyoruz. Genelde internetten indirince böyle crack dosyalarını yanında açılmaz diye DirectX kurulumu da veriyordu.

Origins'ten NFS heat oyununu satın aldım.

• Mevcut sürücü DDU ile kaldırın.
  • En son Stuido Driver yükleyip deneyin.
Bir de çift monitör varsa birini söküp deneyin.

Son düzenleme:
Merhaba, ayni sorun bende de vardi. Windows 10 icin arama menusune Windows ozelliklerini ac yazarsaniz bir menu gelecek. Oradan Eski Bileşenler isminde bi kutu var. Ona tik atin icindeki kutucukta Directplay tikli olsun. Bilgisayari kapatip acin. Bende duzeldi arkadaslar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı