Bende EA play ile bir heves Payback ve Heat'i yükledim ama eski NFS oyunlarının tadını alamadım malesef. Underground serisi olsun, Most Wanted olsun bu oyun serisinin zirve yaptığı serilerdi. Sonradan bozdular fazlasıyla. Çok yapay geliyor gözüme.
1-2 Ay önce oynamıştım 2015 ve Heat'den kat ve kat daha iyi ama eski Underground Most Wanted serilerini yakalayamaz. Ama bence Ghost yavaş yavaş NFS serisini geri kaldırır gibi.
bende EA Play ile bir heves Payback ve Heat'i yükledim ama eski NFS oyunlarının tadını alamadım maalesef. Underground serisi olsun, Most Wanted olsun bu oyun serisinin zirve yaptığı serilerdi. Sonradan bozdular fazlasıyla. Çok yapay geliyor gözüme.
2005 yılındaki Need for Speed'ten sonra çıkan hiçbir oyun aynı tadı veremedi. Hadi Carbon ile bir tık tat almıştım ama sonrasında grafik bastıkça oyunlar daha kötü olmaya başladı. Bitik bir seri.
İşte öyle diyip geçemiyorsun. NFS tamamen arcade türünde, Forza ise daha çok simcade türünde. İkisinin de fizik yapısı ve anlayışı farklı. Mesela Assetto Corsa veya Project Cars gibi oyunlar daha çok simülasyona dönük oyunlar, ama bu 4 oyun da araba ve yarış içeriyor o zaman aynı diyemezsin.