Need for Speed Heat nasıldır?

Bende EA play ile bir heves Payback ve Heat'i yükledim ama eski NFS oyunlarının tadını alamadım malesef. Underground serisi olsun, Most Wanted olsun bu oyun serisinin zirve yaptığı serilerdi. Sonradan bozdular fazlasıyla. Çok yapay geliyor gözüme.​
 
Simülasyon açısından vasat, "arcade" açısından yeterli bi' oyun bana göre. EA Play ile oynanabildiği için satış fiyatı göz ardı edilebilir.
 
1-2 Ay önce oynamıştım 2015 ve Heat'den kat ve kat daha iyi ama eski Underground Most Wanted serilerini yakalayamaz. Ama bence Ghost yavaş yavaş NFS serisini geri kaldırır gibi.
 
Forza ile NFS farklı dünyaların oyunları, türleri tamamen farklı.
Konudaki soruya gelince, güzel oyun ama 500 lira etmeyeceği kesinlikle doğru.

Farklı dünya derken hocam? Birisinde Silahla adam vurulmuyor ya. Öne çıkan başlığı araba ve yarış ikisinin de.
 
Underground 2 Remastered bekliyorum. O haliyle olan oyun şimdiki grafiklerle olsa düşünemiyorum bile.
 
bende EA Play ile bir heves Payback ve Heat'i yükledim ama eski NFS oyunlarının tadını alamadım maalesef. Underground serisi olsun, Most Wanted olsun bu oyun serisinin zirve yaptığı serilerdi. Sonradan bozdular fazlasıyla. Çok yapay geliyor gözüme.​

Bencede hele 2015'de hep abilerim bana Underground 2 açarlardı mutlu olurdum :(
 
Farklı dünya derken hocam? Birisinde Silahla adam vurulmuyor ya. Öne çıkan başlığı araba ve yarış ikisinin de.
İşte öyle diyip geçemiyorsun. NFS tamamen arcade türünde, Forza ise daha çok simcade türünde. İkisinin de fizik yapısı ve anlayışı farklı. Mesela Assetto Corsa veya Project Cars gibi oyunlar daha çok simülasyona dönük oyunlar, ama bu 4 oyun da araba ve yarış içeriyor o zaman aynı diyemezsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı