aradınmı tüpçyü Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben Need for Speed Heat icin Full save bir dosya buldum ama nereye atacağıma alakalı bir fikrim yok oyunu Steam üzerinden satın aldım acaba bu dosyayı nereden atacağım? Dosya Ekleri nfs heat.png 36 KB · Görüntüleme: 215
Arkadaşlar merhaba. Ben Need for Speed Heat icin Full save bir dosya buldum ama nereye atacağıma alakalı bir fikrim yok oyunu Steam üzerinden satın aldım acaba bu dosyayı nereden atacağım?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Belgeler kısmına bakın, orada mevcut olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS aradınmı tüpçyü Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 cumali_032 dedi: Belgeler kısmına bakın, orada mevcut olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam saolun buldum peki bunu yapmak ban sebebi olabilrmi ben sadece offline oynayacağım Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Belgeler kısmına bakın, orada mevcut olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam saolun buldum peki bunu yapmak ban sebebi olabilrmi ben sadece offline oynayacağım
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 aradınmı tüpçyü dedi: hocam saolun buldum peki bunu yapmak ban sebebi olabilrmi ben sadece offline oynayacağım Genişletmek için tıkla... Hocam save dosyası sadece singleplayeri etkiler. Ban sebebi olmaz, ayrıca oyun içi bir dosya olduğundan dolayı.. Ban sebebi değil. Artı 0 Eksi
aradınmı tüpçyü dedi: hocam saolun buldum peki bunu yapmak ban sebebi olabilrmi ben sadece offline oynayacağım Genişletmek için tıkla... Hocam save dosyası sadece singleplayeri etkiler. Ban sebebi olmaz, ayrıca oyun içi bir dosya olduğundan dolayı.. Ban sebebi değil.
KS KS aradınmı tüpçyü Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #5 cumali_032 dedi: Hocam save dosyası sadece singleplayeri etkiler. Ban sebebi olmaz, ayrıca oyun içi bir dosya olduğundan dolayı. Ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir uyarı verdi Dosya Ekleri uyarı.png 690,7 KB · Görüntüleme: 138 Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Hocam save dosyası sadece singleplayeri etkiler. Ban sebebi olmaz, ayrıca oyun içi bir dosya olduğundan dolayı. Ban sebebi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam böyle bir uyarı verdi
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #6 aradınmı tüpçyü dedi: Hocam böyle bir uyarı verdi Genişletmek için tıkla... Save dosyası hatalı hocam, indirdiğiniz full save dosyasında.. Artı 0 Eksi
aradınmı tüpçyü dedi: Hocam böyle bir uyarı verdi Genişletmek için tıkla... Save dosyası hatalı hocam, indirdiğiniz full save dosyasında..
KS KS aradınmı tüpçyü Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #7 cumali_032 dedi: Save dosyası hatalı hocam, indirdiğiniz full save dosyasında.. Genişletmek için tıkla... hocam sizde güncel varsa atabilirmisinz Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Save dosyası hatalı hocam, indirdiğiniz full save dosyasında.. Genişletmek için tıkla... hocam sizde güncel varsa atabilirmisinz
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #8 aradınmı tüpçyü dedi: hocam sizde güncel varsa atabilirmisinz Genişletmek için tıkla... PC - Need for Speed: Heat - 100% Completed - SaveGame Need for Speed: Heat 2019 savegame files with 100% completed progress for PC. Download and place data in save games location folder savegame.pro Bu siteden mi indirdiniz? Artı 0 Eksi
aradınmı tüpçyü dedi: hocam sizde güncel varsa atabilirmisinz Genişletmek için tıkla... PC - Need for Speed: Heat - 100% Completed - SaveGame Need for Speed: Heat 2019 savegame files with 100% completed progress for PC. Download and place data in save games location folder savegame.pro Bu siteden mi indirdiniz?
KS KS aradınmı tüpçyü Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #9 cumali_032 dedi: PC - Need for Speed: Heat - 100% Completed - SaveGame Need for Speed: Heat 2019 savegame files with 100% completed progress for PC. Download and place data in save games location folder savegame.pro Bu siteden mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... hocam az önce denedim yine olmadı Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: PC - Need for Speed: Heat - 100% Completed - SaveGame Need for Speed: Heat 2019 savegame files with 100% completed progress for PC. Download and place data in save games location folder savegame.pro Bu siteden mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... hocam az önce denedim yine olmadı
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #10 aradınmı tüpçyü dedi: hocam az önce denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... kullanici ismi\Belgeler\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame kısmına atıyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
aradınmı tüpçyü dedi: hocam az önce denedim yine olmadı Genişletmek için tıkla... kullanici ismi\Belgeler\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame kısmına atıyorsunuz değil mi?