aradınmı tüpçyü
Decapat
Daha fazla
hocam saolun buldum peki bunu yapmak ban sebebi olabilrmi ben sadece offline oynayacağımBelgeler kısmına bakın, orada mevcut olabilir.
Hocam save dosyası sadece singleplayeri etkiler. Ban sebebi olmaz, ayrıca oyun içi bir dosya olduğundan dolayı.. Ban sebebi değil.hocam saolun buldum peki bunu yapmak ban sebebi olabilrmi ben sadece offline oynayacağım
Hocam save dosyası sadece singleplayeri etkiler. Ban sebebi olmaz, ayrıca oyun içi bir dosya olduğundan dolayı. Ban sebebi değil.
Save dosyası hatalı hocam, indirdiğiniz full save dosyasında..Hocam böyle bir uyarı verdi
hocam sizde güncel varsa atabilirmisinzSave dosyası hatalı hocam, indirdiğiniz full save dosyasında..
hocam sizde güncel varsa atabilirmisinz
hocam az önce denedim yine olmadı![]()
PC - Need for Speed: Heat - 100% Completed - SaveGame
Need for Speed: Heat 2019 savegame files with 100% completed progress for PC. Download and place data in save games location foldersavegame.pro
Bu siteden mi indirdiniz?
kullanici ismi\Belgeler\Need for Speed Heat\SaveGame\savegame kısmına atıyorsunuz değil mi?hocam az önce denedim yine olmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.