Need for Speed Heat vs Forza Horizon 4

Ne tür sevdiğine bağlı arcade seviyorsan NFS, simülasyon seviyorsan Forza. Ben şahsen direksiyon setiyle oynanıcaksa direk Forza derim. Klavye ile oynuycaksan NFS Heat derim. İkisini de oynadım ikisi de acayip güzel. Heyecen olsun istiyorsan NFS Heat derim ama çok kısa sürüyor hikayesi. Hikaye bittikten sonra da sarmıyor.

Hocam arcade olayını anlamadım.

Hocam arcade olayını anlamadım.
Arcade tarzı yarış oyunları sürüş gerçekliği yerine oyunun durumuna bağlı olacak şekilde farklı bir sürüş hissine sahiptir. Misal NFS daha çok aksiyon üzerine kurulu bir sürüşe sahip, size gerçek bir sürüş deneyimine yakınlık vadetmeyebilir. Fakat Forza bir simülasyon yarış oyunu, zevkli olmasının yanı sıra sürüş zorluğu gibi ayarları istediğiniz gibi ayarlamanız üzerine eğer simülasyon tarzı bir sürüş deneyimi yaşamak isterseniz sürüş ayarlarını gerçeğe yaklaştırıp zamanla alışacağınız daha gerçek bir sürüş kontrolüne, yol tutuşuna ve daha birçok şeye sahip olabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı