snrkaan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 6 24 Haziran 2020 #11 301230 dedi: Drift olayını cidden çok abartıyorlar bazı oyunlarında. Genişletmek için tıkla... NFS Heat deneyeyim dedim. Midem bulandı kamera açılarından. Arcade diye diye dozunu kaçırdılar ama böyle seven çoğunluk var demek ki.
301230 dedi: Drift olayını cidden çok abartıyorlar bazı oyunlarında. Genişletmek için tıkla... NFS Heat deneyeyim dedim. Midem bulandı kamera açılarından. Arcade diye diye dozunu kaçırdılar ama böyle seven çoğunluk var demek ki.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 24 Haziran 2020 #12 snrkaan dedi: NFS Heat deneyeyim dedim. Midem bulandı kamera açılarından. Arcade diye diye dozunu kaçırdılar ama böyle seven çoğunluk var demek ki. Genişletmek için tıkla... Heat'in cidden kamera açıları cidden mide bulandırıcı. Most Wanted 2'nin kamera açılarını çok seviyorum ben.
snrkaan dedi: NFS Heat deneyeyim dedim. Midem bulandı kamera açılarından. Arcade diye diye dozunu kaçırdılar ama böyle seven çoğunluk var demek ki. Genişletmek için tıkla... Heat'in cidden kamera açıları cidden mide bulandırıcı. Most Wanted 2'nin kamera açılarını çok seviyorum ben.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2020 #13 301230 dedi: NFS Most Wanted 3 mü çıksın yani? Genişletmek için tıkla... GreatestOfAlltimes dedi: Most wanted serisinin 3.oyununu yapmayacaklar birazcık aklı olan insan bile bunu düşünebilir. Yarış kısmını beceremeyip polis kısmında darbe çıkarıyordum yenisi çıksa da oynasak. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Remastered olarak çıkmasını isterdim. Bu bir Remaster yapım haberi kimse devam oyunundan bahsetmiyor.
301230 dedi: NFS Most Wanted 3 mü çıksın yani? Genişletmek için tıkla... GreatestOfAlltimes dedi: Most wanted serisinin 3.oyununu yapmayacaklar birazcık aklı olan insan bile bunu düşünebilir. Yarış kısmını beceremeyip polis kısmında darbe çıkarıyordum yenisi çıksa da oynasak. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim Remastered olarak çıkmasını isterdim. Bu bir Remaster yapım haberi kimse devam oyunundan bahsetmiyor.