- Makaleler
- 6
NFS Heat deneyeyim dedim. Midem bulandı kamera açılarından. Arcade diye diye dozunu kaçırdılar ama böyle seven çoğunluk var demek ki.Drift olayını cidden çok abartıyorlar bazı oyunlarında.
NFS Heat deneyeyim dedim. Midem bulandı kamera açılarından. Arcade diye diye dozunu kaçırdılar ama böyle seven çoğunluk var demek ki.Drift olayını cidden çok abartıyorlar bazı oyunlarında.
Heat'in cidden kamera açıları cidden mide bulandırıcı. Most Wanted 2'nin kamera açılarını çok seviyorum ben.NFS Heat deneyeyim dedim. Midem bulandı kamera açılarından. Arcade diye diye dozunu kaçırdılar ama böyle seven çoğunluk var demek ki.
NFS Most Wanted 3 mü çıksın yani?
Demek istediğim Remastered olarak çıkmasını isterdim. Bu bir Remaster yapım haberi kimse devam oyunundan bahsetmiyor.Most wanted serisinin 3.oyununu yapmayacaklar birazcık aklı olan insan bile bunu düşünebilir.
Yarış kısmını beceremeyip polis kısmında darbe çıkarıyordum yenisi çıksa da oynasak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.