Need for Speed Most Wanted 2005 nereden alınır?

492458

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar Need for Speed Most Wanted 2005 nereden bulabilirim? Çok araştırdım ancak bir türlü orijinal CD bulamadım. GittiGidiyor'da arada ilan koyuyorlar tam almaya çalışıyorum hemen satılıyor. Biliyorum dediğin imkansıza yakın gibi bir şey diyeceksiniz ama hiç mi bir yolu yok acaba?

Merhabalar Need for Speed Most Wanted 2005 nereden bulabilirim? Çok araştırdım ancak bir türlü orijinal CD bulamadım. GittiGidiyor'da arada ilan koyuyorlar tam almaya çalışıyorum hemen satılıyor. Biliyorum dediğin imkansıza yakın gibi bir şey diyeceksiniz ama hiç mi bir yolu yok acaba?
Rom dosyası ile oynayabilirsiniz. CD için pek ümitlenmeyin.

1644250371458.png

52 dolar verilmez sen bilirsin.

Malum yerden indireceksin.

Eki Görüntüle 1298444
52 dolar verilmez sen bilirsin.

Dolarda malum 10 TL üzerinde ve 52 dolar 707 TL olarak görünüyor milyoner olunsa belki alınır ama normal bir insan için çok para maalesef dediğin gibi EA oyunlarına değer verip Steam veya Origin'e koysaydıda bizde bu durumlara düşmeseydik keşke.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı