Hocam aynı oyunu bende aramaktayım güvenilir bir kaynak buldunuz mu ?Arkadaşlar NFS yi eskiden oynardım mükemmel bir oyun Steam'de bulamadım başka nerden indirebilirim legal, içinde virüs olmayan tam sürümünü?
Hocam aynı oyunu bende aramaktayım güvenilir bir kaynak buldunuz mu?
Steam'den need for speed™ Most Wanted ve need for speed™ aldım ama aynı zevki vermiyor.
Bilgisayarımda CD okuyucu yok satışı durdurulmuş oyunlar için site ismi vermek yasak değil site linki vermek yasak sanırsam.Ya CD alacaksın ya da korsan indireceksin. Sitede korsan site söylemeye izin yok sanırım o yüzden güvenilir bir site söyleyemem.
Bu arada CD'lerde de virüs olabilir yani. Bizim burada 20 TL'ye falan var bir sürü CD ama onlarda korsan indirildiğinden gene aynı. Orijinal CD lazım.
Bilgisayarımda CD okuyucu yok satışı durdurulmuş oyunlar için site ismi vermek yasak değil site linki vermek yasak sanırsam.
Forumda sayısız konu var bu oyunla ilgili hemen hemen her konuda ne olduğu bilinmeyen site isimleri veriliyor hala tamamen temiz bir kaynak bulamadım.
Ordan indirdim Kaspersky yada malwarebytes hangisi hatırlamıyorum virüs bulmuştu aynı anda 2 anti virüs kullanıyorum.Vallahi o zaman oyunindirvip sitesi bence güvenilir. Kaç kere indirme yaptım virüs bulaşmadı. Tabii Kaspersky gibi bir virüs programım yok.
Link burada.![]()
Need for Speed: Most Wanted (Windows)
Remember Need for Speed: Most Wanted (Windows), an old video game from 2005? Download it and play again on MyAbandonware.www.myabandonware.com
inşallah site temizdir deneyeceğim teşekkürler şimdiden.Link burada.
İnşallah site temizdir deneyeceğim teşekkürler şimdiden.
Most wanted ve undergorund 2 gibi eski oyunları çalıştırmak için ek program gerekli mi yoksa düz normal çalıştırılabiliyor mu ?Siteden Underground 2'yi indirmiştim bir sıkıntı çıkmamıştı.
Most Wanted ve undergorund 2 gibi eski oyunları çalıştırmak için ek program gerekli mi yoksa düz normal çalıştırılabiliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.