Çözüldü Need for Speed Most Wanted 2005 Redux V3 modu menüde takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

mrBrian

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3070
İşlemci
i5-13400F
Modu önceden kullanıyordum herhangi bir takılma olmuyordu sonra sildim oyunu birkaç hafta sonra tekrar yükledim ve oyunu oynarken herhangi bir sorun yok ama menüye geçince sürekli takılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de ara sahnelerde de takılma oluyor oyun içi 60 FPS sabitledim düzelir diye ama yine düzelmedi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Önceki kalıntılarla çakışıyor olabilir. Ben de önceden GTA 5 mod kurulumu yapıp sildim tekrar yükledim kasma yapıyordu bayağı en son formatla çözdüm.
Önceki kalıntılarla çakışıyor olabilir. Ben de önceden GTA 5 mod kurulumu yapıp sildim tekrar yükledim kasma yapıyordu bayağı en son formatla çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Evet hocam eski dosyanın yerini buldum ve sildim oyunu tekrar silip yükledim düzeldi şimdi çok sağ olun hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…