Çözüldü Need for Speed Most Wanted 2005 Redux V3 modundan sonra oyun düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZenginSüngerBob

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, videoda gördüğünüz gibi ana menüde ya da modifiye dükkanı gibi yerlerde bir şeyi seçince birkaç saniye bekletiyor ve bir de arkada sürekli o tıklama ses efekti geliyor, bu Redux V3 modunu yükledikten sonra oldu ve yarış yaparken ve şehirde gezerken kasma falan olmuyor sabit 60 FPS ama ana menüde falan böyle buglar oluyor... Sebebi nedir nasıl çözerim? Teşekkürler.

Video birazdan yüklenir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Niye? Modun bir ağırlığı yok mu? Modlu ya da modsuzken aynı FPS'yi ve değerlerimi alıyorsun? Onu da geçtim RAM'ler DDR bilmem kaç hangi MHz de çalışıyor bilmiyoruz bile. İçinde büyük ihtimalle Windows 10 yüklü Intel Pentium işlemci var. Ve 2 GB ekran kartı dediğiniz de belki de Intel HD Graphics'i söz ediyorsunuz. Çünkü GT 730 ve i3 7. nesil bir sistemle bile aynı modu kasmadan zamanında oynadım.

Sisteminiz mod için yetersiz. Redux Lite ile devam edin.

Sorunu çözdüm, Blur Motion'u kapattım düzeldi, konu kapansın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı