Korsana destek verilmeyen forumda, korsana destek vermediğim için eleştiriliyorum. Mesajlarıma 'kahkaha' emojisi bırakanların da korsan yazılım kullanmaya 'bayıldığı' bariz belli oluyor.
Korsana destek verilmeyen forumda, korsana destek vermediğim için eleştiriliyorum. Mesajlarıma 'kahkaha' emojisi bırakanların da korsan yazılım kullanmaya 'bayıldığı' bariz belli oluyor.
Need For Speed Most Wanted -PC Origin Key - NFS- Hemen Teslim en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Need For Speed Most Wanted -PC Origin Key - NFS- Hemen Teslim incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Mal olduğum için almadım, GTA V ücretsiz olduktan 2 hafta sonra falan PC toplama kararı aldım, evde bilgisayar vardı kötü bi' tane, ama mal olduğum için almadım, üşendim.
Korsana destek vermediğin için değil, korsan indirirsen "Oo virüs girer ekran kartı yanar PSU radyasyon yayar!" gibi bir havada olduğun için o mesajı yazdım ve kahkaha ifadesi koydum. Onun dışında, 2005'de çıkan ve artık satışı bile yapılmayan bir oyunu internetten veya başka bir yerden alınca yapımcıya destek vermiş olmuyorsun.