- Makaleler
- 5
Oyun Steam gibi platformlarda yok ve geriye oyun indirme siteleri kalıyor. Fakat o sitelerden de virüs bulasacağını düşünüyorum.
Korsana destek verilmeyen forumda, korsana destek vermediğim için eleştiriliyorum. Mesajlarıma 'kahkaha' emojisi bırakanların da korsan yazılım kullanmaya 'bayıldığı' bariz belli oluyor.
Korsana destek verilmeyen forumda, korsana destek vermediğim için eleştiriliyorum. Mesajlarıma 'kahkaha' emojisi bırakanların da korsan yazılım kullanmaya 'bayıldığı' bariz belli oluyor.
Eki Görüntüle 667691
Bayılıyorum dostum, GTA V'i gördün mü?
Mal olduğum için almadım, GTA V ücretsiz olduktan 2 hafta sonra falan PC toplama kararı aldım, evde bilgisayar vardı kötü bi' tane, ama mal olduğum için almadım, üşendim.Hocam Epic games platformunda ücretsiz verilmişti.
Oyun Steam gibi platformlarda yok ve geriye oyun indirme siteleri kalıyor. Fakat o sitelerden de virüs bulasacağını düşünüyorum.
Orjinal CD (DVD demeli) korsan değildir, ama onlardan hiç yok, yani bu 50 TL olanlar da korsanCD alabilirsiniz diyen arkadaşlar CD de korsan haberiniz olsun istedim![]()
Orijinal CD (DVD demeli) korsan değildir, ama onlardan hiç yok, yani bu 50 TL olanlar da korsan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.