muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #1 RAM Corsair Vengeance LPX (2x8GB) 2666MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1A2666C16 Ekran kartı XFX Amd Radeon RX 580 XXX Edition 8GB 256Bit GDDR5 Anakart MSI B450M-A PRO MAX Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(O İşlemci AMD Ryzen 5 3500X 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W İşl Bu ekranı maalesef geçemedim bir çözüm var mıdır?
Ege Dlds Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 91 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #2 Crack mi oyun hocam? Artı 0 Eksi
KS KS muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #3 Ege Dlds dedi: Crack mi oyun hocam? Genişletmek için tıkla... Orijinal oyun Steamdan aldım. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 31 Aralık 2021 #4 Diskiniz ne? O ekranda diske okuma yazma yapar genelde eğer diskte sorun yoksa oyunun dosyalarını Steam'de doğrulayın. Artı 0 Eksi
Diskiniz ne? O ekranda diske okuma yazma yapar genelde eğer diskte sorun yoksa oyunun dosyalarını Steam'de doğrulayın.
KS KS muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #5 4X3S D3NIED dedi: Diskiniz ne? Genişletmek için tıkla... D diskine yüklü. 4X3S D3NIED dedi: Diskiniz ne? O ekranda diske okuma yazma yapar genelde eğer diskte sorun yoksa oyunun dosyalarını Steam'de doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca diskte de bir problem yok. Ama seamdan doğrulama yapıp denerim. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED dedi: Diskiniz ne? Genişletmek için tıkla... D diskine yüklü. 4X3S D3NIED dedi: Diskiniz ne? O ekranda diske okuma yazma yapar genelde eğer diskte sorun yoksa oyunun dosyalarını Steam'de doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca diskte de bir problem yok. Ama seamdan doğrulama yapıp denerim.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 31 Aralık 2021 #6 muhammettk dedi: D diskine yüklü. Ayrıca diskte de bir problem yok. Ama seamdan doğrulama yapıp denerim. Genişletmek için tıkla... Eğer cihazınız SSD değil de HDD ise yavaşlık olur o ekranda ancak takılı kalmaz. Bir de sürücüleriniz yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
muhammettk dedi: D diskine yüklü. Ayrıca diskte de bir problem yok. Ama seamdan doğrulama yapıp denerim. Genişletmek için tıkla... Eğer cihazınız SSD değil de HDD ise yavaşlık olur o ekranda ancak takılı kalmaz. Bir de sürücüleriniz yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
KS KS muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #7 4X3S D3NIED dedi: Eğer cihazınız SSD değil de HDD ise yavaşlık olur o ekranda ancak takılı kalmaz. Bir de sürücüleriniz yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Hepsi yüklü güncel HDD'ye yüklü, ama Seagate Barracuda kullanıyorum. Daha önce herhangi bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED dedi: Eğer cihazınız SSD değil de HDD ise yavaşlık olur o ekranda ancak takılı kalmaz. Bir de sürücüleriniz yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Hepsi yüklü güncel HDD'ye yüklü, ama Seagate Barracuda kullanıyorum. Daha önce herhangi bir sorun yaşamadım.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 31 Aralık 2021 #8 Donanımınız da yeterli eğer HDD'de de sorun yoksa sorun yazılımsal. EA Support'tan yardım isteyin veya silip yeniden yükleyin. Artı 0 Eksi
Donanımınız da yeterli eğer HDD'de de sorun yoksa sorun yazılımsal. EA Support'tan yardım isteyin veya silip yeniden yükleyin.
KS KS muhammettk Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #9 4X3S D3NIED dedi: Donanımınız da yeterli eğer HDD'de de sorun yoksa sorun yazılımsal. EA Support'tan yardım isteyin veya silip yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Az önce yükledim zaten. Bir de EA Support'a mesaj atayım. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED dedi: Donanımınız da yeterli eğer HDD'de de sorun yoksa sorun yazılımsal. EA Support'tan yardım isteyin veya silip yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Az önce yükledim zaten. Bir de EA Support'a mesaj atayım.