Need for Speed Payback için sistem toplama

Bütçen ne? Payback hem işlemciye hem ekrana yüklenen bir oyun (benim işlemci R5 1600 ve %70'i gördü), eğer 2000-2500 bütçen varsa R5 2400G ile sistem yapmak en iyisi olacaktır.
Benim i5 7500 GTX 1060 6GB İşlemci kullanımım hep %100 de. Bende drop giriyor hele ki şehir içinde baya bi drop giriyor

Aliexpressten 1500 TL'ye 1050 Tİ'lı yani şu anki malum uçuk fiyatlarla çıkan 3000 TL'lik sistemin performansını 1500 TL'ye alabilirsin Aliexpressten ben çok bakarım siteye o yüzden en ucuz ve güvenilir şekilde sana sistem toplarım.

İşlemci önerin demedim, sistem toplar mısınız dedim.
Bütçeni senden ancak 7. Post'ta öğrenebildiğimiz için sistem toplamadım, zaten bütçeyi öğrenince de toplanamaz, bütçe yükselmeli, bu işlemci aşağısı da kurtarmaz dedim. En baştan bütçeyi söylesen belki bir şeyler toparlayabilirdim. Ayrıca sistem toplamamızı rica etmen demek dolaylı yoldan işlemci, anakart, ekran kartı, RAM, HDD ve kasa önerilerimizi sorman demek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı