tyrese Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 Steam aldığım Need for Speed Payback'in Türkçe yamasini indiremiyorum. Daha önce nfstrden denedim olmadı başka güvenilir site var mı bildiğiniz?
Steam aldığım Need for Speed Payback'in Türkçe yamasini indiremiyorum. Daha önce nfstrden denedim olmadı başka güvenilir site var mı bildiğiniz?
KS KS tyrese Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #11 R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi kapattım. Uyuyacağım. Yarın denerim. R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben orda üstteki tümünü ayıkla dan yapmıştım R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam WinRAR yok bende R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... WinRAR kurdum oldu. Çok sağ olunnnnn. Son düzenleme: 30 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi kapattım. Uyuyacağım. Yarın denerim. R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben orda üstteki tümünü ayıkla dan yapmıştım R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam WinRAR yok bende R MR.X E dedi: Eki Görüntüle 1995986 Hocam görseldeki gibi klasöre ayıkladıktan sonra tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... WinRAR kurdum oldu. Çok sağ olunnnnn.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2023 #12 tyrese dedi: Hocam PC'yi kapattım. Uyuyacağım. Yarın denerim. Ben orada üstteki tümünü ayıkladan yapmıştım. Hocam WinRAR yok bende WinRAR kurdum oldu. Çok sağ olunnnnn. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kuramadım enter yazısı geliyor orada Enter'a basın diyor ama bende o yaı gelmiyor. Artı 0 Eksi
tyrese dedi: Hocam PC'yi kapattım. Uyuyacağım. Yarın denerim. Ben orada üstteki tümünü ayıkladan yapmıştım. Hocam WinRAR yok bende WinRAR kurdum oldu. Çok sağ olunnnnn. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kuramadım enter yazısı geliyor orada Enter'a basın diyor ama bende o yaı gelmiyor.