Need for Speed Payback için Türkçe yama önerisi

tyrese

Centipat
Daha fazla  
Steam aldığım Need for Speed Payback'in Türkçe yamasini indiremiyorum. Daha önce nfstrden denedim olmadı başka güvenilir site var mı bildiğiniz?

Hangi dosya hocam? Oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar deneyin belki düzelir.

Hocam izlediğim video 4 ay önce çekilmiş şu anki nfstrden indirdiğim dosyayla o videoda kullanılan dosya aynı değil. O videoda indirdiği dosyanın içinde bir uyugulama var onu çalıştırıyor. Benim indirdiğim yeni dosyada ki uygulama açılmıyor şifreli falan diyor. Şu an indirdiğim dosya farklı ve bu dosyadaki uygulama açılmıyor.

Hocam izlediğim video 4 ay önce çekilmiş şu anki nfstrden indirdiğim dosyayla o videoda kullanılan dosya aynı değil. O videoda indirdiği dosyanın içinde bir uyugulama var onu çalıştırıyor. Benim indirdiğim yeni dosyada ki uygulama açılmıyor şifreli falan diyor. Şu an indirdiğim dosya farklı ve bu dosyadaki uygulama açılmıyor.
Hocam 2 gün önce NFSTR'de ki videodaki gibi yaptım. Hangi dosya sıkıntı çıkarıyor ismini söyler misiniz?

Hocam 2 gün önce Nfstr'de ki videodaki gibi yaptım. Hangi dosya sıkıntı çıkarıyor ismini söyler misiniz?

Hocam quıckbms.exe var ya o bende yok. Normal quıckbms var. Onu açındada boyle bir şey çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-30 003823.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-30 003823.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 293
Hocam sanırım dosya sıkıştırılmış biçimdeyken çalıştırmayı denediniz. Dosyaya sağ tıklayıp klasöre ayıklayıp tekrar dener misiniz?

@tyrese

Yine olmadı.

@R MR.X E

@R mr. X e

Hocam sanırım dosya sıkıştırılmış biçimdeyken çalıştırmayı denediniz. Dosyaya sağ tıklayıp klasöre ayıklayıp tekrar dener misiniz?

@tyrese

Hocam dosya boyle gözüküyor yani kilitli herhalde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-30 005202.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-30 005202.png
    4 KB · Görüntüleme: 289

Technopat Haberler

Geri
Yukarı