S StalkerKemal Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 RAM CL 3.4 16x2 GB ram Ekran kartı RTX 4070 İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 6 çekirdek 12 Sistemımde nostalji olsun diye NFS Pro street kurdum ama nedense loading ekranında takılıp kalıyor. Yardımcı olabilecek kımse var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Sistemımde nostalji olsun diye NFS Pro street kurdum ama nedense loading ekranında takılıp kalıyor. Yardımcı olabilecek kımse var mı?
Y ysfysf Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #2 silip tekrar yüklemeyi denedinizmi başka bir yerden yüklemeyi de deneyebilirsiniz Artı 0 Eksi
KS KS S StalkerKemal Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 ysfysf dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Başka bir yerden yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef bazı eski oyunlarda olduğu gibi yeni sistemlerde sorun çıkarıyor. Yine de tavsiye edeceğiniz bir link varsa denerim. Artı 0 Eksi
ysfysf dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Başka bir yerden yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef bazı eski oyunlarda olduğu gibi yeni sistemlerde sorun çıkarıyor. Yine de tavsiye edeceğiniz bir link varsa denerim.
Y ysfysf Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #4 bilmiyom hiç need for speed indirmedim ama softonic iyidir oradan deneyebilirsin Artı 0 Eksi