M Mert Ali Özkaya Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 12 19 Kasım 2019 #1 Lütfen yardım edin oyunumda 0xc000007b hatası alıyorum. Hata raporu için: Mert Ali Özkaya.PML
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2019 #11 Yapmamışsınız beyefendi. Raporda halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor. Daha doğrusu dosya yüklü değil. Oyun klasörünün içinde olan da hatalı. Bunu silin: C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dll Bunları kurun: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center Artı 0 Eksi
Yapmamışsınız beyefendi. Raporda halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor. Daha doğrusu dosya yüklü değil. Oyun klasörünün içinde olan da hatalı. Bunu silin: C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dll Bunları kurun: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center
KS KS M Mert Ali Özkaya Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 12 19 Kasım 2019 #12 Recep Baltaş dedi: Yapmamışsınız beyefendi. Raporda halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor. Eki Görüntüle 461703 Genişletmek için tıkla... Recep bey MSVCP110.DLL sildim. Üstte verdiğiniz linkle o dll ile ilişkili programları kurdum. Recep Baltaş dedi: Silin: C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll İlgili dosyayı paketi ile kurun: DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal Windows 7 kullanmayın! Genişletmek için tıkla... İlgili dosyanın paketi nasıl oluyor yani? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Yapmamışsınız beyefendi. Raporda halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor. Eki Görüntüle 461703 Genişletmek için tıkla... Recep bey MSVCP110.DLL sildim. Üstte verdiğiniz linkle o dll ile ilişkili programları kurdum. Recep Baltaş dedi: Silin: C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll İlgili dosyayı paketi ile kurun: DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal Windows 7 kullanmayın! Genişletmek için tıkla... İlgili dosyanın paketi nasıl oluyor yani?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2019 #13 Güncelledim yazıyı, tekrar okuyun. Artı 0 Eksi
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2019 #14 Mert Ali Özkaya dedi: Recep bey MSVCP110.DLL sildim. Üstte verdiğiniz linkle o dll ile ilişkili programları kurdum daha ne istiyorsunuzki? Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Hocam arkadaş hem size karşı geliyor hemde atar yapıyor bence konuyu kilitleyin. Artı 0 Eksi
Mert Ali Özkaya dedi: Recep bey MSVCP110.DLL sildim. Üstte verdiğiniz linkle o dll ile ilişkili programları kurdum daha ne istiyorsunuzki? Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Hocam arkadaş hem size karşı geliyor hemde atar yapıyor bence konuyu kilitleyin.
KS KS M Mert Ali Özkaya Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 12 19 Kasım 2019 #15 Recep Baltaş dedi: Yapmamışsınız beyefendi. Raporada halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor. Eki Görüntüle 461703 Daha doğrusu dosya yüklü değil. Oyun klasörünün içinde olan da hatalı. Bunu silin: C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dll Bunları kurun: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Oradaki DLL'yi sildim verdiğiniz linkteki programlar yüklüydü kontrol ettim. Alpaslan64 dedi: Abi arkadaş hem korsan oynuyor hem de sana karşı gelip atar yapıyor bence konuyu kilitleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır ben karşı gelmiyorum sadece bu inatçı soruna çözüm arıyorum format atmadan önce böyle değildi. Bu sorun format attıktan sonra böyle oldu ben bunu dye kopyaladım dosyalarını ISO sunu D'ye atmadım sorun bundan mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Yapmamışsınız beyefendi. Raporada halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor. Eki Görüntüle 461703 Daha doğrusu dosya yüklü değil. Oyun klasörünün içinde olan da hatalı. Bunu silin: C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dll Bunları kurun: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center Genişletmek için tıkla... Oradaki DLL'yi sildim verdiğiniz linkteki programlar yüklüydü kontrol ettim. Alpaslan64 dedi: Abi arkadaş hem korsan oynuyor hem de sana karşı gelip atar yapıyor bence konuyu kilitleyin. Genişletmek için tıkla... Hayır ben karşı gelmiyorum sadece bu inatçı soruna çözüm arıyorum format atmadan önce böyle değildi. Bu sorun format attıktan sonra böyle oldu ben bunu dye kopyaladım dosyalarını ISO sunu D'ye atmadım sorun bundan mıdır?
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Kasım 2019 #16 Mert Ali Özkaya dedi: Hayır ben karşı gelmiyorum sadece bu inatçı soruna çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla... Bana pek öyle gelmedi ama neyse Artı 0 Eksi
Mert Ali Özkaya dedi: Hayır ben karşı gelmiyorum sadece bu inatçı soruna çözüm arıyorum Genişletmek için tıkla... Bana pek öyle gelmedi ama neyse
KS KS M Mert Ali Özkaya Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 12 19 Kasım 2019 #17 Alpaslan64 dedi: Bana pek öyle gelmedi ama neyse Genişletmek için tıkla... Sizin görüşünüz ben saygı duyarım orda sadece başka ne yapmamı istiyosunuz demiştim. Artı 0 Eksi
Alpaslan64 dedi: Bana pek öyle gelmedi ama neyse Genişletmek için tıkla... Sizin görüşünüz ben saygı duyarım orda sadece başka ne yapmamı istiyosunuz demiştim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2019 #18 Tekrar rapor alın. Şu an kullandığım PC'nin ekranı 720p, yoksa bağlanıp bakardım uzaktan. Artı 0 Eksi
KS KS M Mert Ali Özkaya Centipat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 12 19 Kasım 2019 #19 Buyrun Recep bey, oyundaki dllyi sildikten sonraki raporlar. Logfilez.PML dosyasını indir - download Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Kasım 2019 #20 Tamamdır. Oyun şu anda C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasını arayıp bulamıyor. Bunları yönetici olarak çalıştırıp kurmayı deneyin: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center Kurdum diyorsunuz ama DLL dosyaları yerinde yok. Kurulumda hata yapıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Tamamdır. Oyun şu anda C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasını arayıp bulamıyor. Bunları yönetici olarak çalıştırıp kurmayı deneyin: Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center Kurdum diyorsunuz ama DLL dosyaları yerinde yok. Kurulumda hata yapıyorsunuz.