Mert Ali Özkaya
Centipat
Lütfen yardım edin oyunumda 0xc000007b hatası alıyorum.
Hata raporu için: Mert Ali Özkaya.PML
Hata raporu için: Mert Ali Özkaya.PML
C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor.C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dllRecep bey MSVCP110.DLL sildim. Üstte verdiğiniz linkle o dll ile ilişkili programları kurdum.Yapmamışsınız beyefendi. Raporda halen daha oyunC:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dlldosyasından dolayı hata alıyor.
Eki Görüntüle 461703
İlgili dosyanın paketi nasıl oluyor yani?Silin:C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll
İlgili dosyayı paketi ile kurun: DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal
Windows 7 kullanmayın!
@Recep Baltaş Hocam arkadaş hem size karşı geliyor hemde atar yapıyor bence konuyu kilitleyin.Recep bey MSVCP110.DLL sildim. Üstte verdiğiniz linkle o dll ile ilişkili programları kurdum daha ne istiyorsunuzki?
Oradaki DLL'yi sildim verdiğiniz linkteki programlar yüklüydü kontrol ettim.Yapmamışsınız beyefendi. Raporada halen daha oyunC:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dlldosyasından dolayı hata alıyor.
Eki Görüntüle 461703
Daha doğrusu dosya yüklü değil. Oyun klasörünün içinde olan da hatalı. Bunu silin:C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dll
Bunları kurun:
Hayır ben karşı gelmiyorum sadece bu inatçı soruna çözüm arıyorum format atmadan önce böyle değildi.Abi arkadaş hem korsan oynuyor hem de sana karşı gelip atar yapıyor bence konuyu kilitleyin.
Bana pek öyle gelmedi ama neyseHayır ben karşı gelmiyorum sadece bu inatçı soruna çözüm arıyorum
Sizin görüşünüz ben saygı duyarım orda sadece başka ne yapmamı istiyosunuz demiştim.Bana pek öyle gelmedi ama neyse![]()
C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasını arayıp bulamıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.