Need for Speed Rivals 0xc000007b Hatası

Yapmamışsınız beyefendi. Raporda halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor.

1574188873402.png

Daha doğrusu dosya yüklü değil. Oyun klasörünün içinde olan da hatalı. Bunu silin: C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dll

Bunları kurun:

Yapmamışsınız beyefendi. Raporda halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor.

Eki Görüntüle 461703
Recep bey MSVCP110.DLL sildim. Üstte verdiğiniz linkle o dll ile ilişkili programları kurdum.
Silin: C:\Windows\SysWOW64\msvcp110.dll
İlgili dosyayı paketi ile kurun: DLL Dosyaları Veritabanı - Technopat Sosyal

Windows 7 kullanmayın!
İlgili dosyanın paketi nasıl oluyor yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmamışsınız beyefendi. Raporada halen daha oyun C:\Windows\SysWOW64\MSVCP110.dll dosyasından dolayı hata alıyor.

Eki Görüntüle 461703

Daha doğrusu dosya yüklü değil. Oyun klasörünün içinde olan da hatalı. Bunu silin: C:\Program Files (x86)\Need for Speed Rivals\msvcp110.dll

Bunları kurun:
Oradaki DLL'yi sildim verdiğiniz linkteki programlar yüklüydü kontrol ettim.
Abi arkadaş hem korsan oynuyor hem de sana karşı gelip atar yapıyor bence konuyu kilitleyin.
Hayır ben karşı gelmiyorum sadece bu inatçı soruna çözüm arıyorum format atmadan önce böyle değildi.

Bu sorun format attıktan sonra böyle oldu ben bunu dye kopyaladım dosyalarını ISO sunu D'ye atmadım sorun bundan mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı