Need For Speed Sistem Gereksimi İçin Ekran Kartı Tercihi

Hüseyin Uğur

Hectopat
Daha fazla  
Need For Speed 2016 oyunu, 1080p GTX 970 için 60 FPS denilmiş ben çift Asus Strix Gtx950 ile ne kadar FPS alırım (2 tane ekran kartı ) veya 2 tane yerine 1 tane GTX 970 veya 980 mi almalıyım? ( Oyun videoları çekeceyim yüksek FPS için 2 ekran kartını tercih etmiştim ) Cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafı gerçek sandım . Bütçeniz var ise 980 alın derim. 950 SLI 980'e yaklaşacaktır zaten.

Bunu yerine bütçenizi belirtin size iyi bir sistem tavsiyesinde bulunalım. Fakat yeni konu olarak açın masaüstü bölümüne.

Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde R9 290 istiyor bende R9 285 var oyunu tam ayarlarda oynayabilir miyim ?

İşlemcim Fx 6300.

R9 380X Ultrada 40 fps falan verir mi? Verirse çıkışıyla beraber almayı düşünüyorum

Arkadaşlar elimde şuan %20 indirim var ayın 15'ine kadar geçerli tam olarak oyunun çıkış tarihine kadar ben kullanmaz isem sizlerden birine verebilirim oyunu alıcak olanlar ayın 15'ine kadar beklerlerse o zamana kadar kullanmaz isem verebilirim.
İndirim Playstore içindir.

Playstore için olunca PC sürümü alınabiliyor mu? PlayStore PlayStationlarda geçerli değil miydi?

Hayır tam tersi sadece PC için geçerli. Sizin dediğiniz PlayStation Store.

O zaman PlayStore linkini verebilir misiniz daha önce görmediğim bir platform ve şaşkınım şu an

Edit: Siteyi buldum fakat oyun G2A'da 120 TL olarak satılıyor burada kuponla bile o fiyata düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…