Need For Speed Sistem Gereksimi İçin Ekran Kartı Tercihi

Hüseyin Uğur

Hectopat
Daha fazla  
Need For Speed 2016 oyunu, 1080p GTX 970 için 60 FPS denilmiş ben çift Asus Strix Gtx950 ile ne kadar FPS alırım (2 tane ekran kartı ) veya 2 tane yerine 1 tane GTX 970 veya 980 mi almalıyım? ( Oyun videoları çekeceyim yüksek FPS için 2 ekran kartını tercih etmiştim :) ) Cevabınızı bekliyorum.
need for speed1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Need For Speed 2016 oyunu, 1080p GTX 970 için 60 FPS denilmiş ben çift Asus Strix Gtx950 ile ne kadar FPS alırım (2 tane ekran kartı ) veya 2 tane yerine 1 tane GTX 970 veya 980 mi almalıyım? ( Oyun videoları çekeceyim yüksek FPS için 2 ekran kartını tercih etmiştim :) ) Cevabınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 144043
Bunu yerine bütçenizi belirtin size iyi bir sistem tavsiyesinde bulunalım. Fakat yeni konu olarak açın masaüstü bölümüne.

Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde R9 290 istiyor bende R9 285 var oyunu tam ayarlarda oynayabilir miyim ?

İşlemcim Fx 6300.

Arkadaşlar elimde şuan %20 indirim var ayın 15'ine kadar geçerli tam olarak oyunun çıkış tarihine kadar ben kullanmaz isem sizlerden birine verebilirim oyunu alıcak olanlar ayın 15'ine kadar beklerlerse o zamana kadar kullanmaz isem verebilirim.
İndirim Playstore içindir.

Arkadaşlar elimde şuan %20 indirim var ayın 15'ine kadar geçerli tam olarak oyunun çıkış tarihine kadar ben kullanmaz isem sizlerden birine verebilirim oyunu alıcak olanlar ayın 15'ine kadar beklerlerse o zamana kadar kullanmaz isem verebilirim.
İndirim Playstore içindir.

Playstore için olunca PC sürümü alınabiliyor mu? PlayStore PlayStationlarda geçerli değil miydi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı