Need for Speed: The Run'da Siyah Çizgiler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Coursberg

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler diliyorum.Hemen sorunumu sizlere anlatmak istiyorum ama önce sistem bilgilerini yazayım.

• Amd phenom II x4 955 3.2
  • Msi r6850 1 gb 256 bit gddr5
  • 4 gb ram 1333 mhz
  • asus m4a88td-m evo anakart

Bütün driverlerim güncel. Isınma problemim yok. Virüs yok.

Arkadaşlar sorunumu video olarak anlatacağım. Need for speed run oyununu ultrada hiç kasmadan akıcı şekilde oynuyorum.

Ancak oyunda siyah çizgiler,kalın çizgiler oluyor bu çizgiler çok sinir ediyor.. Hiç bir kasma yok videoyu izleyin. Kırmızı çizgileri bahsetmiyorum onlar video converter kullandıgım için sonradan olustu..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu daha iyi anlamak için bazı sorularım olacak.

Sorun sadece bu oyunda mı?
Ekran kartında OC var mı?
DirectX Web Installer ile DirectX'i güncellediniz mi?
Ekran kartı sürücü sürümünüz (Catalyst) nedir?
Bu video'yu Fraps benzeri bir programla mı kaydettiniz, yoksa bir video kamera, cep telefonu vb cihazla mı?
Güç kaynağınız kaç Watt ve markası ve tam modeli nedir?

Birde gta 4 te nesnelerin geç yüklenme sorunu var. Onu araştırdım, 6950 ekran kartına sahip olanda bile varmış bu sorun.
Ekran kartımda oc yok.
DirectX'lerin hepsi full.
12.1 sürümü Catalsyt en son sürüm.

Fraps ile çektim, zaten çekmeden önceden de vardı o siyah ayrışmalar, gidip gelmeler. Dikkat ederseniz uzaktaki nesneler de parlar gibi oluyor. Kırmızı çizgileri bahsetmiyorum onlar frapsten oldu.

500 Watt FSP güç kaynağı.

Ekran kartı sürücünüzü komple Uninstall edin. Bilgisayarı kapatıp açın. Windows sürücü yüklerse Aygıt Yöneticisinden bu sürücüyü komple silin.

Ardından buradaki sürücüyü yükleyin:

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst122Previewdriver.aspx

Yükleme bitince bilgisayarınızı bir kez daha başlatın. CCC'de elle hiç bir ayar yapmayın.

Dediklerinizi yaptım Recep bey. Ekran kartının bütün sürücülerini kökten kaldırdım, sizin verdiğinizi kurdum ama örtüşme önleme ayarı yok bu sürücüde?

Gpu saat hızları da yok, acaba sorun sürücüde mi?

2ln9v.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda çalışan uygulamaların tamamını kapatıp öyle açar mısın oyunu? Bir de GPU-Z'i açıp Log seçeneğini aktif et. Böylece oyundayken ekran kartının ısısını kaydedebilirsin. Oyundan çıkınca Log dosyasına bak ve ısı değerlerini söyle.

Ekran kartının tam modeli nedir? Ayrıca buradaki konuda yer alan ASUS Update aracını kullanarak BIOS'u güncelle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı