Çözüldü Need for Speed™ Deluxe Edition "MSVCR100.dll bulunamadı" hatası

• Konuyu başlatan BossX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.256
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BossX

Centipat
Daha fazla  
Oyunu Steam üzerinden dün satın aldım ve kurmaya çalıştım fakat hata verdi. Programı silip bir daha yükledim ve yine aynı hatayı verdi. YouTube üzerinden izlediğim videolarda ne yaptıysam aynı hatayı aldım. Bilgisayar da yeni geçen hafta alındı daha. Onun için bilgisayar kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarlardan çok anlamam.

Dosya Ekleri

• IMG-20231028-WA0043.jpg
    IMG-20231028-WA0043.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 165
İkisini de indirdim fakat oyuna girerken yine aynı hatayı veriyor. Bunları indirip kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmam veya oyunu silip yeniden baştan indirmem, kurmam falan gerekiyor mu yoksa verdiklerinizi indirip direk oyuna girersem açılması mi gerekiyor?

İkisini de indirdim fakat oyuna girerken yine aynı hatayı veriyor. Bunları indirip kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmam veya oyunu silip yeniden baştan indirmem, kurmam falan gerekiyor mu yoksa verdiklerinizi indirip direk oyuna girersem açılması mi gerekiyor?

Hayır, oyunu silip baştan yüklemeniz gerekmiyor, direkt açılması gerekiyor. Hata mesajındaki DLL ismi aynı mı?

Evet isimleri aynı ama oyun yine açılmadı verdiklerinizi indirmeme rağmen halen daha aynı hatayı alıyorum.

Denetim Masasını açıp Program kaldır veya değiştir bölümüne girip yüklü gözüken Microsoft Visual C++ paketlerinin ekran görüntüsünü atar mısınız?

Attığım paketlerin ikisini de kurmanızı söylemiştim, neden sadece x64 (64 Bit) olanı kurdunuz? x86 (32 Bit) olanı da kurun.
Bilgisayar başında olan ben değilim. Evden uzakta olduğum için kardeşim uğraşıyor. Sizin dediklerinizi de birebir ilettim ama benden bile daha beceriksiz olduğu için diğerini indirmeyi unutmuş. İkinci dosyayı da indirince hata düzeldi oyun açıldı sorunsuz bir şekilde. Çok teşekkür ederim. Vaktinizi de gereksiz uzun şekilde aldığım için ayrıca özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı