Need For Speed Unbound vs. Forza Horizon 5

208247

Kilopat
Her iki oyunu da oynamış ve bir süre deneyim etmiş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Normalde yarış oyunlarına hiç ilgim yok, en son 7-8 yıl önce oynamışımdır.

Videolara baktığımda Unbound daha iyi gibi geldi, kaplamalar daha iyi ve nitro var, Forza'da göremedim.

Her iki oyunu da oynamış ve bir süre deneyim etmiş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Normalde yarış oyunlarına hiç ilgim yok, en son 7-8 yıl önce oynamışımdır.

Videolara baktığımda unbound daha iyi gibi geldi, kaplamalar daha iyi ve Nitro var, Forza'da göremedim.

Hocam bana göre grafik ve mekan açısından Forza 5

@wenomechainsama hocamın dediği gibi Forza 5 bence de güzel ama unbound kesinlikle kötü değil.

Forza Horizon 5'in tadı çok başka. Arabayı al bos boş sür yani yarış falan yapma o bile çok keyifli arkadan aç Spotify sür sadece. Sağa dönmek için sola kır müthiş zevk veriyor. Eski NFS'ler yine iyiydi de Unbound'a yeni eklenen şeyleri begenmedim. Fantastik hava var ya bence yakışmamış.

Hocam iki oyun da gerçekçilik konusundan uzaklaşıp eğlendirmeye yaklaşan oyunlar. Realistik bir şey beklememeni öneririm. Eski NFS oyunları gibi güzel modifiyeler yapayım, illegal sokak yarışı döndüreyim o atmosfere gireyim dersen NFS Unbound öneririm. Biraz daha chill oyun oynayayım, yarışıp geçeyim dersen FH5 daha güzel bir seçim olacaktır. Ben modifikasyon ve atmosferinden dolayı NFS Unbound'u tercih ediyorum.

Videolara baktığımda Unbound daha iyi gibi geldi, kaplamalar daha iyi ve nitro var, Forza'da göremedim.
Need For Speed Unbound demek istiyorum grafikleri beni çok cezbetti ayrıca fh5 gibi birşeyleri kırma animasyonları da beni çok içine aldı ayrıca oyunda hikaye var. Modifiye seçenekleri o kadar fazla değil maalesef ama yine modifiyeyi çeşit çeşit yapabiliyorsunuz. Kendiniz kaplama yapabiliyorsunuz. NFS Racing Pack ile almıştım 200TL'ye ama şuanda 350tl civarında yani eğer indirim bitip 1800tl'ye geri dönerse hayır alınmaz hangi oyun 2K etmişte alınmış? Forza Horizon 5 grafikleri de beni cezbediyor işte araba çeşitliliği olsun modifiye seçenekleri olsun güzel bir oyun ama bence bir yarış oyunu yapılıyorsa o oyun sokak yarışlarının hikayesini ve bizim oyunda bir amacımız olması gerektiğidir. FH5'de hikaye yok. Dümdüz araba sürüyorsun yarışlar var ama beni unbound kadar çekmedi. FH5'in harita oldukça geniş. Unbound'un ise o kadar değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı