Need for Speed vs Forza Horizon

Need for Speed mi Forza Horizon mı?

• Oy verenlerin toplamı
    58
İki serininde bütün oyunları dahil atıyorum söyle düşüne bilirsin"Ben most wanted ı çok seviyordum" ve Need for Speed'i işaretlersin aynısı diğer örnek içinde geçerli.

Ben son yıllardaki oyunları baz alarak Forza'yı işaretledim ama tek tek düşünürsek Underground serisinin üstüne bi oyun pek göremiyorum (arcade yarış oyunları arasında yani).

Ben son yıllardaki oyunları baz alarak Forza'yı işaretledim ama tek tek düşünürsek Underground serisinin üstüne bi oyun pek göremiyorum (arcade yarış oyunları arasında yani).
Evet Need for Speed'in son oyunlarını bende pek sevmiyorum ama 2000'lerin başlarındaki oyunları mükemmel ötesi.

Aslında bu iki oyunu birbirleri ile karşılaştırmak pek doğru değil, sonuçta iki farklı türden bahsediyoruz. Bir tarafta Arma diğer tarafta Battlefield varmış gibi düşünün.

Need for Speed serisini hep çok severek oynadım. Lakin Forza bambaşka ya... Yine de bu iki seriyi karşılaştırmak bence biraz haksızlık olur. Need for Speed genelde hikaye ağırlıklı bir oyunken Forza araba sürüşüne ve mekaniklere daha çok odaklanıyor.

Eskiden Need For Speed ama şimdi Forza. Keşke eskisi gibi olsalar.
Gönül ister ki tam haliyle çıkmış yeni bir Carbon fakat bu sadece mükemmel bir dünyada gerçekleşir. Dönem çevrim içi oyun ve simülasyon dönemi, insanların artık hikayeye pek bağlılığı kalmadı. Artık eski ve popüler oyunlar bile hikayelerini yitirerek sadece online tarafa önem verirken Need for Speed serisinin bu çemberden çıkma olasılığı çok zor.
Hala daha NFS yaşıyor mu ki😃 Önce onu sormak daha iyi olurdu🤣 Forza Horizon 3 bile şu an hala çok sağlam oyun.
Merak etmeyin daha ölmedi ve hala tam gaz devam ediyor.:D

Az önce NFS Heat'den çıktım ve çok büyük hayal kırıklığına uğradım. NFS eskiden daha karanlık bir markaydı. Sokak yarışları, polisten kaçmak zevkliydi şimdi ise çocuk oyuncağı. Gazı bırakıp tekrar gaza bastığımızda drift atmak cidden çok ayrı bir kafa. Forza Horizon'da her arabanın kendine has bir ağırlığı var ve bunu çok iyi hissediyorsun. Hikaye felan zaten Forza'nın hedef noktası olmadığı için arkadaşlarınla etrafta gezmek, yarış yapmak, klipler almak çok eğlenceli. Nostalji bakımından NFS Most Wanted'ı hala anarım ama şuanki geldiği nokta hiç açıcı değil, bir kere hitap ettiği kitle değişti. Şuanda NFS son oyunlarından uzak durun Forza Horizon 4 gibi oyunlara yönelin. Biraz daha simülasyona kaymak istiyorsanız GRİD, Formula, Dirt Rally gibi güzel seriler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı