İki serininde bütün oyunları dahil atıyorum söyle düşüne bilirsin"Ben most wanted ı çok seviyordum" ve Need for Speed'i işaretlersin aynısı diğer örnek içinde geçerli.
Evet Need for Speed'in son oyunlarını bende pek sevmiyorum ama 2000'lerin başlarındaki oyunları mükemmel ötesi.Ben son yıllardaki oyunları baz alarak Forza'yı işaretledim ama tek tek düşünürsek Underground serisinin üstüne bi oyun pek göremiyorum (arcade yarış oyunları arasında yani).
Gönül ister ki tam haliyle çıkmış yeni bir Carbon fakat bu sadece mükemmel bir dünyada gerçekleşir. Dönem çevrim içi oyun ve simülasyon dönemi, insanların artık hikayeye pek bağlılığı kalmadı. Artık eski ve popüler oyunlar bile hikayelerini yitirerek sadece online tarafa önem verirken Need for Speed serisinin bu çemberden çıkma olasılığı çok zor.Eskiden Need For Speed ama şimdi Forza. Keşke eskisi gibi olsalar.
Merak etmeyin daha ölmedi ve hala tam gaz devam ediyor.Hala daha NFS yaşıyor mu kiÖnce onu sormak daha iyi olurdu
Forza Horizon 3 bile şu an hala çok sağlam oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.