Need for Speed Unbound'un demo versiyonu var mı?

SHOCK00

Hectopat
Daha fazla  
Epic'te indirime girmiş almak istiyordum ama bilgisayar nasıl performans verir bilmiyorum. Bu yüzden demosu varsa denemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic'te indirime girmiş almak istiyordum ama bilgisayar nasıl performans verir bilmiyorum. Bu yüzden demosu varsa denemek istiyorum.

Demosu bulunmamakta. Sistem özelliklerinizi belirtirseniz ona göre tahmini FPS değerlerinizi söyleyebiliriz.

i7 3770 8 GB RAM RX 570 8 GB.

İşlemciden kurtarmıyordu galiba ama bu işlemciyle drop yiyerek Sifu da oynamıştım.

Son düzenleme:
i7 3770 8 GB RAM RX 570 8 GB.

İşlemciden kurtarmıyordu galiba ama bu işlemciyle drop yiyerek Sifu da oynamıştım.

İşlemci yüzünden çok fazla drop yersiniz. En düşük ayarlarda 20-30 FPS arası alınabilir. Ayrıca RAM belleğinizde yetersiz kalıyor. Çok fazla Swap işlemi yapacağı için daha da düşük FPS verecektir. Benzer bir sistem buldum buradaki değerlerden biraz daha düşük değerler olur muhtemelen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…