İnceleme Need for Speed Underground 2 incelemesi

Herkese merhaba, sayın Technopat okuyucuları bugün sizlerle beraber Need for Speed Underground 2 oyun incelemesi yapacağız kendisi çocukluğumun oyunu ve sevdiğim oyunlardan birisidir.

Oyun ne zaman çıktı?

Kuzey Amerika'da 11 Mayıs 2004, Avrupa'da ise 15 Mayıs 2004 tarihlerinde piyasaya sürülmüştür. EA Black box tarafından geliştirilen oyun, serinin popüler yarış oyunu olarak PC, PS2, Xbox ve GameCube platformları için yayınlanmıştır.

Oyun ilk hangi platformlarda çıktı?

PC (Windows), PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube, Game Boy advance, Nintendo DS ve mobil cihazlar için piyasaya sürüldü.

Oyunun hikayesi nasıl işliyor?

Need for Speed: Underground 2, ilk oyunun galibi olan isimsiz sürücünün, caleb reese liderliğindeki bir çete tarafından arabasının sabote edilmesi sonucu olympic City'den Bayview'a taşınmasını konu alır. Rachel Teller'ın (brooke burke) yardımıyla şehre yeniden adapte olan sürücü, itibarını geri kazanmak ve Caleb'ı yenerek en iyi sokak yarışçısı olmak için mücadele eder.

Öne çıkan detaylar:
  • İntikam hikayesi: Olympic City'deki zaferden sonra her şeyini kaybeden sürücü, Bayview'da sıfırdan başlar ve Caleb'ı yenerek şehri geri alır.
  • Açık dünya bayview: Oyun, 5 farklı bölgeden oluşan ve serbestçe dolaşılabilen ilk açık dünya NFS oyunudur.
  • Modifiye tutkusu: Yüzlerce farklı parça ile 70 milyarın üzerinde kombinasyon imkanı sunan kapsamlı bir modifiye sistemi bulunur.
  • Yarış türleri: Circuit, sprint, drift, drag ve sokak yarışçılarla yapılan "outrun" modları yer alır.
  • Karakterler: Samantha'nın arkadaşı rachel teller, oyuncuya rehberlik eder ve Nissan 350Z kullanır.
Benim düşüncelerim;

Oyunu halen daha oynarım modofiye konusunda çığır açmış bir oyundur kendisi yeni oyunlara nazaran daha güzel yarışları efsane olan bir oyundur kendisi bazıları eski diye küçümser ama benim için eski yeni fark etmez isterse çok iyi bilgisayar olsun bende yine yükler oynarım. Oyunda artılar ve eksiler oldukça fazla;

Artı olarak;

Modofiye konusunda efsaneleşmiş bir oyun.
Müzikleri harikulade ara sıra dinlerim.
Drag yarışları efsane keşke zamanında uzatsalarmış oyunda en sevdiğim yarıştır kendisi.
Arabaları efsane oyunda ilk defa SUV araç görüyoruz.

Eksi olarak;

Oyun önceki konumda da bahsettiğim gibi modern sistemlerde çalışmıyor çalışması için mod gerek.
Oyunu biraz oynayınca oyun birdenbire hata veriyor ve çok sinir bozuyor.
URL gibi yarışlar çok fazla bir yerden sonra insanı bayıyor.

Son sözlerim;

Bazı kişiler halen daha oynamıyor olabilir ama şimdiki oyunlara nazaran %1000 basan oyundur kendisi modofiye olsun yarışları olsun hikayesi olsun güzel oyunlardan birisidir Need for Speed Underground 2 önceki konumdada dediğim gibi her zaman yeni oynanacak diye bir şey yoktur bazen de eski oyunlara bakmak gerekebilir. Herkese iyi günler dilerim! <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
emeğinize sağlık hocam😍

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
emeğinize sağlık hocam😍

Şu müzik benim için ayrı bir seviye be halen daha dinlerim ara sıra.

En iyi NFS oyunlarından birisidir. Eskiden gayet güzeldi, bir anlamı vardı şu oyunların. Yeni çıkanları hiç beğenmiyorum maalesef (NFS serisindekileri).

Emeğine sağlık hocam.

Bu oyunu oynatmak için GeForce FX 5200'ü İnternet Kafe'ye satıp Ati Radeon 9550Pro almıştım üstüne de bakır VRAM blokları takıp overclock makinesi haline getirmiştim. Oyunu Full ayarlarda 60 FPS oynatıyordu, hey gidi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı