Need for Speed: Underground 2 nereden bulunur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MertV

Hectopat
Sanırım piyasada yok Steam ve Epic Games'te bulunmuyor diye biliyorum maalesef bir şekilde korsan araştırdım fakat orada da pek bulamadım. Şu an oynayan arkadaş varsa falan nereden yükledi yardımcı olursanız sevinirim.

Sanırım piyasada yok Steam ve Epic Games'te bulunmuyor diye biliyorum maalesef bir şekilde korsan araştırdım fakat orada da pek bulamadım. Şu an oynayan arkadaş varsa falan nereden yükledi yardımcı olursanız sevinirim.
Bulamazsın, CD'sini dahi bulmak aşırı zor ve 200 lira gibi bir fiyatara satılıyor gördüklerim.

Hocam bende eski köşelerden kutusunu bulmuştum. Bazı koleksiyoncu arkadaşlar 50 dolara falan satıyorlar. Tek çare korsan ama onu da ne kadar tavsiye ederim bilmem.
20201220_163833.jpg

Dosya Ekleri

• 20201220_163841.jpg
    20201220_163841.jpg
    213,4 KB · Görüntüleme: 260
Hocam, bu oyun için başka çare zor. Bulun bir yerden indirin.

Hocam sadece korsan olarak bulabiliyorum.

Korsan link veremeyiz fakat bilgisayarınızda güçlü bir antivirus var iken, oyunu korsan olarak indirin ve oynayın. 'Korsan oynamayacağım' diye düşünerek, -belki de- internetten korsan bir şekilde indirerek CD'ye yazılmış oyuna da 50 Dolar ödemeyin.

Önceden korsan indirdiğimi hatırlıyorum. Biraz daha araştırabilirsiniz.

@MertV evet hocam. Faturası bile duruyor :D. Zamanında 20 TL'ye D&R'dan almışım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı