Şu an bilgisayarımın yanında duruyor gözüm gibi saklıyorum kutusunu içindeki DVD'ler hala sağlam duruyor kullanmak nasip olmadı. 
Bende var hocam, ama internet yavaş biraz. Hangi platforma yükleyeyim?Sanırım piyasada yok Steam ve Epic Games'te bulunmuyor diye biliyorum maalesef bir şekilde korsan araştırdım fakat orada da pek bulamadım. Şu an oynayan arkadaş varsa falan nereden yükledi yardımcı olursanız sevinirim.
Bende var hocam, ama internet yavaş biraz. Hangi platforma yükleyeyim?
Need For Speed: Underground 2 İndir Buyrun hocam buldum korsanını.Hocam MediaFire'ye yükleyip veya Google Drive'ye sonra buradan link atar mısınız lütfen?
Hocam güvenilir midir? Emin misiniz?Need For Speed: Underground 2 İndir Buyrun hocam buldum korsanını.
Güvenilirdir hocam, eminim. Epic Games kadar güvenilirdir.Hocam güvenilir midir? Emin misiniz?
Tamam hocam yüklüyorum olacağı varsa olsun artık bitsin bu hasret! (Nasıl kuruluyor?) @Muhammet_MustafaGüvenilirdir hocam, eminim. Epic Games kadar güvenilirdir.
Büyük ihtimal direkt olarak oyuna giriş yapıyorsunuzdur hocam.Tamam hocam yüklüyorum olacağı varsa olsun artık bitsin bu hasret! (Nasıl kuruluyor?) @Muhammet_Mustafa
Büyük ihtimal direkt olarak oyuna giriş yapıyorsunuzdur hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.