Sanırım piyasada yok Steam ve Epic Games'te bulunmuyor diye biliyorum maalesef bir şekilde korsan araştırdım fakat orada da pek bulamadım. Şu an oynayan arkadaş varsa falan nereden yükledi yardımcı olursanız sevinirim.
Sanırım piyasada yok Steam ve Epic Games'te bulunmuyor diye biliyorum maalesef bir şekilde korsan araştırdım fakat orada da pek bulamadım. Şu an oynayan arkadaş varsa falan nereden yükledi yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bende eski köşelerden kutusunu bulmuştum. Bazı koleksiyoncu arkadaşlar 50 dolara falan satıyorlar. Tek çare korsan ama onu da ne kadar tavsiye ederim bilmem.
Korsan link veremeyiz fakat bilgisayarınızda güçlü bir antivirus var iken, oyunu korsan olarak indirin ve oynayın. 'Korsan oynamayacağım' diye düşünerek, -belki de- internetten korsan bir şekilde indirerek CD'ye yazılmış oyuna da 50 Dolar ödemeyin.
Hocam bende eski köşelerden kutusunu bulmuştum. Bazı koleksiyoncu arkadaşlar 50 dolara falan satıyorlar. Tek çare korsan ama onu da ne kadar tavsiye ederim bilmem. Eki Görüntüle 791481