Need for Speed Underground 2 nereden indirilir?

Zaten resmi yerlerde satılmıyor. Güvenli bir site falan var mı? Bir tane yükledim çalışmadı.
Ben çok uzun uğraşlar sonucu bulmuştum sonra içine 2024 paket DLLS yükledim en düşük ayarlarda 10FPS alıyordum diye sildim.
Sistemim 7 5700X, 3060Ti, 16+16, 1 m.2+1 sata tb
öyle diyim yani

Yukarıda arkadaşın attığı oyun çalışır muhtemelen. Sistemin iyi ise bir de oyuna grafik modları falan yapıldığını görmüştüm ücretli midir yoksa ücretsiz midir bilmiyorum tabi de istersen bakıp kurabilirsin varsa eğer.
sistemim kötü maalesef hocam. Yakın zamanda series s almayı düşünüyorum.

Zaten resmi yerlerde satılmıyor. Güvenli bir site falan var mı? Bir tane yükledim çalışmadı.
Kendimde indirmiştim buradan sıkıntı çıkmamıştı.

Partlı olduğu için kuramadım.

Kendimde indirmiştim buradan sıkıntı çıkmamıştı.

Torrent sıkıntı hocam ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim indirdiğim site burası çünkü oyunun dijital kopyaları satılmıyor artık korsan istemem diyorsanız bilemem ancak dosyalarına baktığımda virüs vs. bulamadım risksiz demiyorum ama ben gönül rahatlığıyla oynuyorum ayrıca oyun .exe dosyasını açtığınızda "insert disk 2" hatasını alırsanız oyun klasörünün içerisine bir .txt dosyası oluşturup adını hepsi büyük "FOOBAR" olarak değiştirin ve sonrasında .txt uzantısını silin uzantısız bu dosya sayesinde oyunu oynayabilirsiniz. Oyunun daha akıcı daha gerçekçi hale gelmesi için ve daha günümüz oyunlarına benzemesi için remaster dosyasının içindeki tüm dosyaları oyun klasörü içine atıp sorulduğunda dosyaları değiştir diyerek düzenleyebilirsiniz. Scrıpts içinden .ini uzantılı dosyaları Windows notepad veya notepad++ gibi uygulamalar yardımıyla değiştirebilirsiniz.

Oyun linki:

Güncelleme (Remastered):

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı