Need Hot Pursuit orijinal olarak nerede bulunur?

Zylex

Hectopat
Steam'de Remastered olduğu için orijinal halini kaldırıldı. Ekran kartım orijinal halini desteklediğinden Remastered versiyonunu oynayamıyorum. Orijinal halini nerede bulabilirim?

Origin'de nasıl bulursunuz onun hakkında bir bilgim yok ancak Steam'da orijinal olarak temin etmenizin bir yolu mevcut. Oyunun Steam Gift şeklinde kopyaları bulunmakta. Eğer o kopyalardan bir tane satın alırsanız hediyeyi hesabınızda aktif edip oyunu oynayabilirsiniz. Yalnız bu hediyelerin fiyatı birazcık tuzlu, bilginiz olsun. Steam Inventory Gift'ler 2017'de resmi olarak kaldırıldı. Yani günümüze kadar kalan kopyaların hepsi 2017 veya daha öncesinde alınan kopyalar. Bu sebeple fiyatları tuzlu. Steam üzerinden takas yöntemiyle işlem gerçekleşiyor. TF2 keyleri üzerinden ödeme yapılıyor. Fiyatları genelde 30 - 40 TF2 key arasında gidip gelmekte. Bu kopyalara sahip kişileri steamtrades ve inventory.gift websiteleri üzerinden bulabilirsiniz. Aşağıda bir yıl kadar önce benim envanterimde yer etmiş kopyalar bulunmaktadır, kendileri şu an değerli bir dostumun envanterinde. :)
tekno1.png

tekno2.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı