T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.580 Çözümler 10 10 Ağustos 2020 #11 157134 dedi: Ne zamandan beridir bu sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesajımda belirttim.Daha önceden böyle bir sorunum yoktum.
157134 dedi: Ne zamandan beridir bu sorunu yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mesajımda belirttim.Daha önceden böyle bir sorunum yoktum.
Samarostt Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 68 10 Ağustos 2020 #12 ghostkadir33 dedi: Nefes darlığı veya astım olabilirsin bende de vardı acil bir doktora görün astım isen çok çekersin. Genişletmek için tıkla... Gerçekten astım ise ve erken müdahale edilmesse geçmiş olsun. Senelerce oksijen makineleriyle (benim de yaşadığım gibi) işkence çekersin.
ghostkadir33 dedi: Nefes darlığı veya astım olabilirsin bende de vardı acil bir doktora görün astım isen çok çekersin. Genişletmek için tıkla... Gerçekten astım ise ve erken müdahale edilmesse geçmiş olsun. Senelerce oksijen makineleriyle (benim de yaşadığım gibi) işkence çekersin.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 10 Ağustos 2020 #13 Doktor dışındaki yorumları kale almayın. Psikolojik gibi geldi bana.