Neler yapıyorsunuz?

Makaleler
2
Merhaba saygı değer abilerim, ablalarım, kardeşlerim.

Bu konuyu daha çok ağır dertleşmekten ise yardımlaşmak için açıyorum bir nevi kendini boşlukta hissedenlerin yanında olmak gibisinden.

Bu zorlu koşullarda hayatınız nasıl gidiyor sağlığınız nasıl yerinde mi üzüldüğünüz ya da çevrenize diyemediğiniz bir şey var mı?

Anlatın biraz kendinizden bahseden olabildiğince dürüst ve rahat bir biçimde asla yargılamak ya da o tarz şeyler yok.ne diyeceğimi bulamadım.

Ya da sizde değerli kardeşlerimize abilerimize ablalarımıza akıl fikir vermek istiyorsanız buyurun çekinmeyin mesela.

Hobilerinizi anlatın nasıl kafayı dağıttığınızı anlattın sizlerde kendinizden bahsedin emin olunki her dediğiniz bir kelime başkasının bir gününü güzelleştirebilir.
(Buna bende dahilim)

Ben başlayayım önden önden.

-Kafa dağıtmak için genelde 7/24 müzik dinlerim günde ortalama 8+ olarak biraz fazla abartıya kaçıyor ama olsun.

“Gecenizin güzel geçmesi dileği ile iyi sosyaller!“

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba saygı değer abilerim, ablalarım, kardeşlerim.

Bu konuyu daha çok ağır dertleşmekten ise yardımlaşmak için açıyorum bir nevi kendini boşlukta hissedenlerin yanında olmak gibisinden.

Bu zorlu koşullarda hayatınız nasıl gidiyor sağlığınız nasıl yerinde mi üzüldüğünüz ya da çevrenize diyemediğiniz bir şey var mı?

Anlatın biraz kendinizden bahseden olabildiğince dürüst ve rahat bir biçimde asla yargılamak ya da o tarz şeyler yok.ne diyeceğimi bulamadım.

Ya da sizde değerli kardeşlerimize abilerimize ablalarımıza akıl fikir vermek istiyorsanız buyurun çekinmeyin mesela.

Hobilerinizi anlatın nasıl kafayı dağıttığınızı anlattın sizlerde kendinizden bahsedin emin olunki her dediğiniz bir kelime başkasının bir gününü güzelleştirebilir.
(Buna bende dahilim)

Ben başlayayım önden önden.

-Kafa dağıtmak için genelde 7/24 müzik dinlerim günde ortalama 8+ olarak biraz fazla abartıya kaçıyor ama olsun.

“Gecenizin güzel geçmesi dileği ile iyi sosyaller!“
Çok dertliyim.

10 saat okul 14 tane ders eve geldiğim gibi 6 saat durmaksızın ders çalışıyorum. anksiyete tedavisi alıyorum şimdi derdine diye küfredecekler evet efendim ben kendi geleceğimi kurmama gerekli çünkü benimde çoğunluk kesimin derdiyle övündüğü gibi okulu bırakıp fabrikada kötü bir hayat geçirmem lazım yoksa bize duygusuz diyorlar.
Anksiyeteden yaşadığım sıkıntıları söylerken bile utanıyorum biri benle dert yarıştıracak diye. O yüzden bütün lise hayatımı heba edeceğim galiba. Üniversitede toparlarım ama hiç sıkıntı yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı