Nem laptobu bozar mı ?

mert hg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam laptobumu soğuk odaya koymuştum ve biraz nem yapmış. Bunun bir zararı olur mu?

Nem her elektoronik cihaz için tehlikelidir, birşey olurmu sorusuna gelince o nemin şiddetine ve yoğunluğuna göre değişir.

Nem her elektoronik cihaz için tehlikelidir, birşey olurmu sorusuna gelince o nemin şiddetine ve yoğunluğuna göre değişir.
Biraz yapmış ama şuan herşey normal gibi gözüküyor. Normal çalışıyor laptop sıcaklıkları da eskisinin aynısı. Umarım bir sorun çıkartmaz.

Şimdilik bir sorun olcağını zannetmiyorum, ama sen gene' de nemli ortamda çok uzun sürelerde tutma, malum zaman için nem oksitlenmeye yol açar tabi buda anakart arızasına kadar gider. Tavsiyem her elektornik cihazını nem ve toz' dan uzak tutman.

Şimdilik bir sorun olcağını zannetmiyorum, ama sen gene' de nemli ortamda çok uzun sürelerde tutma, malum zaman için nem oksitlenmeye yol açar tabi buda anakart arızasına kadar gider. Tavsiyem her elektornik cihazını nem ve toz' dan uzak tutman.
Peki birdaha koymam zaten. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı