Neo-nazim hakkında ne düşünüyorsunuz?

20. yüzyılın ortasında, almanların egosu yüzünden boş yere milyonlar öldü. Sevilecek bir yanı yok.
Milyonların ölümüne sevinmiyorum tabi ki. Yahudi nüfusunu azalttığı için seviyorum. Hitler'in yahudi nüfusunu azaltmasının nedeni yahudilerin bir ülkenin ekonomisinde çok söz sahibi olmasından dolayı. Bu olmasaydı 50-60 m civarı yahudi olacaktı belki de alman ekonomisinin başına gelen Türkiye ekonomisinin de başına da gelecekti.

Hitler'in yahudi nüfusunu azaltmasının nedeni yahudilerin bir ülkenin ekonomisinde çok söz sahibi olmasından dolayı.
O "sebepte" var tabii. Fakat en büyük "neden" yahudilerin 1. dünya savaşında istekli savaşmamasıymış. Almanlar bu egolarını yenip devam etselerdi şu anda Amerika gibi bir ekonomileri olurdu.

Milyonların ölümüne sevinmiyorum tabi ki. Yahudi nüfusunu azalttığı için seviyorum. Hitler'in yahudi nüfusunu azaltmasının nedeni yahudilerin bir ülkenin ekonomisinde çok söz sahibi olmasından dolayı. Bu olmasaydı 50-60 m civarı yahudi olacaktı belki de alman ekonomisinin başına gelen Türkiye ekonomisinin de başına da gelecekti.
Bir yahudi bin araptan hayırlıdır.

Neo-Nazizm'in Nasyonel Sosyalizm ile uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. Nasyonel Sosyalizm Almanları savunuyorken, devlet ekonomisini savunuyorken Neo-Nazizm ise bambaşka bir şeydir. Ulan Atomwaffen İŞİD'e silah veriyor ne alaka, WW2'yi Hitler kazansa dedeleri 90 yaşına kadar kömür kazıp köle olacak Ukraynalı Azov ne alaka... Nasyonel sosyalizm haklı ve ZAMANINA GÖRE mantıklı bir ideolojidir, Neo-Nazizm ise bomboş bir idealdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı