Düşürdüm 4452 yaptı.
Neyse anakartı kötü, kasası iyiye benzemiyor, psusunu kullanmadım fakat çok iyi olduğunu düşünmüyorum, aynı şekilde ssdsi de çok iyi değil.
Ben.
Düşürdüm 4452 yaptı.
Neyse anakartı kötü, kasası iyiye benzemiyor, psusunu kullanmadım fakat çok iyi olduğunu düşünmüyorum, aynı şekilde SSD'si de çok iyi değil.
Pardon da GTX1650 Super nasıl 5-6 yıl götürebilecek? 6 yıl önce çıkmış olan GTX750`nin ve 4 yıl önce çıkmış olan GTX1050`nin durumu ortada. Fiyatına göre fena değil, ona bir şey diyemem ama günümüz standartlarına göre bile (bence) yetersiz gelen bir sistem.
@Melissa ekran kartından bahsetmedim. Yorumu dikkatli okursan kasa ve PSU'nun ortalama olduğunu ve 5 yıl götürebileceğini söyledim, zaten arkadaşta 4 yıl sonra bunu satıp laptop alacağını belirtmiş. Ayrıca GTX 1650 Super üst seviye oyunları grafik açısından çok bir beklentin yoksa (ki konu sahibinin yok) 3-4 yıl daha akıcı oynatabilir diye düşünüyorum. Bu yorumun doğruluğunu o zamanların orta seviye bir ekran kartı olan 1050 Ti'ın şimdilerde yetersiz gelmeye başlamasından doğrulayabiliriz.
@Melissa ekran kartından bahsetmedim. Yorumu dikkatli okursan kasa ve PSU'nun ortalama olduğunu ve 5 yıl götürebileceğini söyledim, zaten arkadaşta 4 yıl sonra bunu satıp laptop alacağını belirtmiş. Ayrıca GTX 1650 Super üst seviye oyunları grafik açısından çok bir beklentin yoksa (ki konu sahibinin yok) 3-4 yıl daha akıcı oynatabilir diye düşünüyorum. Bu yorumun doğruluğunu o zamanların orta seviye bir ekran kartı olan 1050 Ti'ın şimdilerde yetersiz gelmeye başlamasından doğrulayabiliriz.
Hocam ben bunu 1650 Super ve dediğiniz gibi Crucial'ın SSD ile alacağım RAM'i ise ayrı alıp promo kod kullandığımda 4300'e düşüyor. Hocam ben bunu bayağı kullanacağım kasanın hava sirkülasyonu iyi midir? PSU sıkıntı çıkarır mı? İnternetde BIOSTAR iyi güvenilir diyor fakat iyi bir anakart mıdır ? İnndo3d sıkıntı çıkarırmı?
Pardon da GTX1650 Super nasıl 5-6 yıl götürebilecek? 6 yıl önce çıkmış olan GTX750'nin ve 4 yıl önce çıkmış olan GTX1050'nin durumu ortada. Fiyatına göre fena değil, ona bir şey diyemem ama günümüz standartlarına göre bile (bence) yetersiz gelen bir sistem.