Neo5a alınır mı?

Bayİsca

Decapat
Daha fazla  

Bu sistemi 1650 Super yapınca ve Neo5a yazınca 4300'lere düşüyor.
Sizce alınır mı?
Kasa ve PSU nasıldır?
GameGaraj güvenilir mi?

Ben

Bu sistemi 1650 Super yapınca ve Neo5a yazınca 4300'lere düşüyor.
Sizce alınır mı?
Kasa ve PSU nasıldır?
GameGaraj güvenilir mi?
Düşürdüm 4452 yaptı. 😐
Neyse anakartı kötü, kasası iyiye benzemiyor, psusunu kullanmadım fakat çok iyi olduğunu düşünmüyorum, aynı şekilde ssdsi de çok iyi değil.

Tavsiyem SSD'yi Crucial BX500 yapman. Kasa ve PSU ortalama seviyede. 5-6 yıl götürür sizi.

GameGaraj güvenilir, güvenilir olmasa Enis Cherryson neden sponsor olsun?
Pardon da GTX1650 Super nasıl 5-6 yıl götürebilecek? 6 yıl önce çıkmış olan GTX750`nin ve 4 yıl önce çıkmış olan GTX1050`nin durumu ortada. Fiyatına göre fena değil, ona bir şey diyemem ama günümüz standartlarına göre bile (bence) yetersiz gelen bir sistem.

@Melissa ekran kartından bahsetmedim. Yorumu dikkatli okursan kasa ve PSU'nun ortalama olduğunu ve 5 yıl götürebileceğini söyledim, zaten arkadaşta 4 yıl sonra bunu satıp laptop alacağını belirtmiş. Ayrıca GTX 1650 Super üst seviye oyunları grafik açısından çok bir beklentin yoksa (ki konu sahibinin yok) 3-4 yıl daha akıcı oynatabilir diye düşünüyorum. Bu yorumun doğruluğunu o zamanların orta seviye bir ekran kartı olan 1050 Ti'ın şimdilerde yetersiz gelmeye başlamasından doğrulayabiliriz. :)

@Melissa ekran kartından bahsetmedim. Yorumu dikkatli okursan kasa ve PSU'nun ortalama olduğunu ve 5 yıl götürebileceğini söyledim, zaten arkadaşta 4 yıl sonra bunu satıp laptop alacağını belirtmiş. Ayrıca GTX 1650 Super üst seviye oyunları grafik açısından çok bir beklentin yoksa (ki konu sahibinin yok) 3-4 yıl daha akıcı oynatabilir diye düşünüyorum. Bu yorumun doğruluğunu o zamanların orta seviye bir ekran kartı olan 1050 Ti'ın şimdilerde yetersiz gelmeye başlamasından doğrulayabiliriz. :)

Hocam ben bunu 1650 Super ve dediğiniz gibi Crucial'ın SSD ile alacağım RAM'i ise ayrı alıp promo kod kullandığımda 4300'e düşüyor. Hocam ben bunu bayağı kullanacağım kasanın hava sirkülasyonu iyi midir? PSU sıkıntı çıkarır mı? İnternetde BIOSTAR iyi güvenilir diyor fakat iyi bir anakart mıdır ? İnndo3d sıkıntı çıkarırmı?
Pardon da GTX1650 Super nasıl 5-6 yıl götürebilecek? 6 yıl önce çıkmış olan GTX750'nin ve 4 yıl önce çıkmış olan GTX1050'nin durumu ortada. Fiyatına göre fena değil, ona bir şey diyemem ama günümüz standartlarına göre bile (bence) yetersiz gelen bir sistem.

Hocam daha üst segment alacak bütçe yok. İsterdimki 1660 Super falan alabilmek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı