Neo5a alınır mı?

Hocam ben bunu 1650 Super ve dediğiniz gibi Crucial'ın SSD ile alacağım RAM'i ise ayrı alıp promo kod kullandığımda 4300'e düşüyor. Hocam ben bunu bayağı kullanacağım kasanın hava sirkülasyonu iyi midir? PSU sıkıntı çıkarır mı? İnternetde BIOSTAR iyi güvenilir diyor fakat iyi bir anakart mıdır? INNO 3D sıkıntı çıkarır mı?
Hocam kasanın hava sirkülasyonu normal seviyede. Önden hava almamasına karşın üstten alıyor, egzoz fan ile de tahliye ediyor. Yani sıcaklık sıkıntısı çekmezsiniz.

PSU Aigo markasına ait aslında ve kalitesini High Power Eco serisinin bir tık altı, Aerocool VX Plus serisinin bir tık üstü şeklinde düşünebilirsiniz. O da size uzun süre yeterli gelir, kötü bir PSU değil.

BIOSTAR yılların markası. Başınızı ağrıtmaz.

INNO3D dünya pazarında uzun süredir var olan bir marka. Türkiye'ye F/P ürünler yaparak geldiler. Forumda bir sürü kişi aldı ve henüz problem yaşayanı görmedim. O da alınır.

Crucial BX500 ve RAM'den yana zaten sıkıntınız olmasın. BX500 SSD'de ısınma sorunu vardı daha önceden fakat düzeltildi.

Hocam kasanın hava sirkülasyonu normal seviyede. Önden hava almamasına karşın üstten alıyor, egzoz fan ile de tahliye ediyor. Yani sıcaklık sıkıntısı çekmezsiniz.

PSU aigo markasına ait aslında ve kalitesini High Power eco serisinin bir tık altı, Aerocool VX Plus serisinin bir tık üstü şeklinde düşünebilirsiniz. O da size uzun süre yeterli gelir, kötü bir PSU değil.

BIOSTAR yılların markası. Başınızı ağrıtmaz.

INNO3D dünya pazarında uzun süredir var olan bir marka. Türkiye'ye F/P ürünler yaparak geldiler. Forumda bir sürü kişi aldı ve henüz problem yaşayanı görmedim. O da alınır.

Crucial BX500 ve RAM'den yana zaten sıkıntınız olmasın. BX500 SSD'de ısınma sorunu vardı daha önceden fakat düzeltildi.

Teşekkürler hocam bu sistemi alacağım o zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı