Neoforza nasıl bir RAM?

Ben olsam güvenmezdim ama sizin PSU çok ateşli(!) Duruyor farkındasınız değil mi?

İlk olarak şunu söyleyeyim ki konunun benim PSU'mla alakası yok. Ayrıca şunu söyleyebilirim ki ben PSU'mu kimseye önermediğim sürece bana böyle demeniz saçma geliyor.

Son düzenleme:
İlk olarak şunu söyleyeyim ki konunun benim PSU'mla alakası yok. Ayrıca şunu söyleyebilirim ki ben PSU'mu kimseye önermediğim sürece bana sataşmanız çok saçma.

Yok sataşma değil yanlış anladınız sanırım, özür dilerim.
Şaka amaçlı bence PSU'nuzu değiştirin demek istedim :).
Mesajı şimdi editliyorum.

Yok sataşma değil yanlış anladınız sanırım, özür dilerim.
Şaka amaçlı bence PSU'nuzu değiştirin demek istedim :).
Mesajı şimdi editliyorum.

Sizde kusura bakmayın lütfen birçok kişi güç kaynağıma laf ettiği için sinirleniyorum. Şu anlık APU sistem olduğu için beni rahatça götürüyor ileride ekran kartı taktığımda değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz için teşekkürler.

Sizde kusura bakmayın lütfen birçok kişi güç kaynağıma laf ettiği için sinirleniyorum. Şu anlık APU sistem olduğu için beni rahatça götürüyor ileride ekran kartı taktığımda değiştirmeyi düşünüyorum öneriniz için teşekkürler.
Önemli değil tekrar özür dilerim :).

Alınır ama garanti gibi durumlarda ne olacağı hakkında en ufak bir bilgimiz yok ondan dolayı 10 TL 20 TL'den kaçıp kaliteli firmalar alınmaktan vazgeçilmemeli.
[/B.

Bildiğiniz Max 330 TL CL 15 3000MHz RAM önerir misiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı